Bayi Ini Sama Seperti Ed Sheeran … dan Internet Adakah Kehilangan Ia

Ini bukan latihan: Ed Sheeran mempunyai kembar berusia 2 tahun.

Orang ramai di seluruh Internet telah kehilangan fikiran mereka sejak foto muncul pada seorang gadis kecil yang kelihatan sama seperti penyanyi “Shape of You”. “Kenapa bayi ini kelihatan lebih seperti Ed Sheeran daripada Ed Sheeran ?,” tweeter @ 1TD memaparkan foto dia, yang sejak itu telah mencapai hampir 82,000 retweets.

Secara semulajadi, orang ramai bingung. “Ahaha itu gila,” kata salah seorang tweeter, sambil menambahkan dalam emojis ketawa menangis. “Itu harus menjadi pertukaran muka,” ada yang menulis. Masih banyak lagi yang bingung-dan bertanya-tanya apakah anak itu anak perempuannya yang sudah lama hilang.

BERKAITAN: Ed Sheeran dan Tarikh Pertama Girlfriendnya di Rumah Taylor Swift

“Dia harus menjadi bapa,” kata pengguna lain, sementara yang lain hanya memaparkan klip dari segmen terkenal ‘You Are / Are Not the Father’.

Jadi, siapa sahaja yang mengagumkan ini? Tidak hairanlah, dia tidak mempunyai hubungan dengan Sheeran (dan tidak pasti bayinya!). Gadis kecil itu adalah anak lelaki England berusia 2 tahun, Zoe Walton, Isla.

“Saya mendapat komen dari keluarga kami bahawa dia kelihatan seperti Ed sebentar, tetapi hanya minggu lepas kami memutuskan untuk meletakkan [gambar] dalam talian,” kata Walton kepada Buzzfeed.

Buat masa ini, Sheeran tidak membuat sebarang komen tentang hal itu, tetapi sejak dia telah menyatakan dengan jelas dia mahu mempunyai anak-anak tidak lama lagi … sekurang-kurangnya dia mempunyai idea yang lebih baik tentang apa yang akan mereka nampak ketika tiba masanya.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

46 + = 54

map