Bayside Selamanya! Tiffani Thiessen Beritahu Kami Yang mana dari pakaian Kelly Kapowski yang Dia pakai Hari Ini

Sekiranya anda membesar menonton Disimpan oleh Bell seperti yang kita lakukan, kemungkinan adalah, Kelly Kapowski, Lisa Turtle, dan Jessie Spano adalah ikon gaya peribadi anda. Dengan semua perkara ’80-an dan 90-an yang mengalami kebangkitan di dunia fesyen, kami mengejar Tiffani Thiessen untuk mencari yang mana rupa ikon ikon Kelly yang akan ditonton semula pada tahun 2014. Sebagaimana ternyata, bintang itu masih mempunyai keinginan untuknya anjuran berwarna berani.

“Dalam peranan itu, saya memakai skirt jean yang berwarna-warni,” katanya dalam InStyle.com secara eksklusif. “Saya suka mereka, dan boleh memasangkannya sekarang dengan butang ke bawah atau T-shirt.” Walaupun banyak persembahan neon Kelly akan selama-lamanya memegang tempat yang istimewa di hati kita, Thiessen mengaku bahawa wataknya Billie Chambers dari siri 2002-2003 Fastlane adalah lebih dekat dengan pilihan kehidupan sebenar beliau. “Saya merasakan yang paling kuat dalam peranan itu, dan suka bagaimana ia diterjemahkan kepada rupa saya, saya fikir akan kembali kepada rupa itu,” tambahnya..

Walaupun anda masih boleh menangkap Kelly Kapowski semasa reruns pagi Disimpan oleh Bell, Thiessen mengambil peranan lain dengan bergabung dengan kumpulan Wanita Eksekutif Kosmetik dan QVC untuk mengambil bahagian dalam acara Kecantikan dengan Manfaat mereka. Ini adalah kali kedua CEW dan QVC telah bekerjasama untuk tujuan, dan 80 peratus daripada setiap pembelian yang dibuat semasa siaran langsung akan memberi manfaat kepada organisasi Kanser dan Kerjaya, yang berfungsi untuk memberi kuasa kepada orang yang selamat di tempat kerja dengan menyediakan bimbingan kerjaya, kumpulan sokongan, pakar nasihat dan banyak lagi.

Tiffani Thiessen - CEW - QVC - Cancer and Careers
Kesopanan

Thiessen, yang merupakan jurucakap selebriti Kecantikan dengan Manfaat, akan muncul dalam PSA semasa siaran dua jam. “Kanser melanda dekat dengan saya, saya mempunyai kawan dan keluarga yang terkena kanser, jadi saya merasa terhormat menjadi sebahagian daripada sebab yang luar biasa ini,” katanya. “Rasa cantik di dalam memancarkan di luar. Dua wanita penting dalam hidup saya mengajar saya itunenek saya dan ibu saya. “

Tune ke QVC pada hari Khamis 17 April pada jam 8 malam. ET untuk menangkap PSA Thiessen, dan berbelanja untuk tujuan.

Dan bawa pulang pulang ke aras ’90-an dengan memeriksa wangian kegemaran kami dari era!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

14 + = 19

map