Beach Icon Bo Derek pada Mengapa Satu-Pieces Adakah Swimsuits Paling Seksi

Untuk meraikan musim panas, kami meminta superstar yang paling ikonik musim untuk berkongsi rahsia cuaca panas mereka. Di sini, bekas pelakon dan model Bo Derek membuat kes untuk baju renang satu keping.

Terdapat sesuatu yang begitu abadi, hampir misteri, tentang satu-sekeping bogel yang mudah. Kadang-kadang diliputi adalah lebih bersyukur. Saya fikir jika watak saya dalam [filem 1979] 10, Jenny, memakai bikini merah atau hitam, ia akan merasa terlalu kontemporari untuk mewujudkan perasaan fantasi itu.

VIDEO: The Evolution of the Swimsuit

Dia sepatutnya kelihatan seperti sejenis dewi, walaupun pada akhirnya ternyata dia adalah seorang wanita yang bebas dan moden dan bukannya watak Dudley Moore, yang terobsesi dengannya, diharapkan sama sekali.

InStyle July - Bo Derek - Embed - 1
Paul Thurlby

Pakaian renang Dos Gardenias, $ 242; dosgardenias.com.

Gaya di atas mengingatkan saya pada saman leher yang indah yang saya pakai sepanjang filem. Kami sebenarnya menggunakan dua suaian yang berbeza untuk bahagian ini: Yang pertama – yang saya fikir oleh Cole atau Jantzen, dua label berenang besar pada masa itu – telah hilang dalam pengeluaran sebelum kami menembak tempat kejadian di mana saya berlari di pantai, jadi kami terpaksa menggantikannya dengan leotard yang kelihatan serupa. Ia adalah sedikit lebih ringan dan lemah, tetapi anda melakukan apa yang anda perlu lakukan, dan tiada siapa yang melihat dalam semua tahun ini!

BERKAITAN: 19 Swimsuits Plus Plus Terbaik untuk Memukulkan Curves Anda Musim Panas ini

Maillots adalah kemarahan ketika itu, tetapi apabila saya memeriksa Instagram sekarang, ramai wanita masih menyiarkan foto percutian comel dengan wajah yang sama. Saya fikir ia adalah kerana warna terkecil adalah klasik dan cara yang sempurna untuk memamerkan angka anda.

Untuk lebih banyak cerita seperti ini, pilih isu Julai InStyle, boleh didapati di gerai surat khabar, di Amazon, dan untuk muat turun digital sekarang.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 66 = 70

map