Beberapa Teori Mengenai Mengapa Blake Lively Memakai Pakaian dan Louboutin untuk Gim

Tidak seperti kebanyakan selebriti, Blake Lively tidak berfungsi dengan stylist, menjadikannya lebih mengesankan bahawa pilihan pakaiannya secara konsisten emas Pinterest.

Tetapi ensembel terbaru Lively mengangkat kening. Tidak kerana pakaiannya, melainkan penataan di mana dia memilih memakainya.

Mama-of-two menyiarkan pukulan lucu kepada cerita-cerita Instagram sendiri yang bekerja dalam pakaian dan tumit dengan jurulatih Don Saladino. “Saya tidak pernah hebat di ‘athleisure,'” dia bercanda sambil menambah pelekat yang membaca, “Memakai apa yang saya mahu.”

Blake Lively Gym
blakelively / Instagram

Cantik seperti poket Jenny Packham merah jambu dan pam Christian Louboutin kuning, ia bukan persembahan yang ideal untuk 20 ponnya. keriting berwajaran. Belum lagi alison Lou hoops-dia mungkin menyedihkan jika dia benar-benar cuba memecahkan peluh dalam anting-anting kenyataan.

Jadi kenapa sebenarnya Blake memakai pakaian ke gym? Di bawah, beberapa teori.

1. Dia tidak berminat untuk bersenam, jadi dia cuba mengganggu pelatihnya (wajahnya menunjukkan ia mungkin telah bekerja).

2. Dia lebih hebat dan sebenarnya boleh berjalan di stilettos (mungkin juga benar).

3. Dia cuba memulakan trend kecergasan baru di mana bukan memakai pakaian senaman dalam kehidupan sebenar, kita memakai pakaian sebenar kita untuk bersenam. Pembenci bingkap akan menyukainya.

4. Tekanan mempunyai dua anak kecil di rumah dan menjaga pekerjaan sepenuh masa membuatnya terlupa untuk mengemas pakaian gim (kita semua ada di sana).

BERKAITAN: Anda Pasti Dipakai Gala Blake Lively Day-After-Met Lihat Sebelum

5. Selepas menghadiri acara Baby2Baby dan Shutterfly Mother’s Day, dia menuju ke gim untuk bersenam, dan memutuskan untuk mengambil gambar bodoh sebelum menukar pakaian gimnya. Baiklah, orang ini mungkin yang paling mungkin.

Kini INI adalah cara untuk menghabiskan Hari Ibu-Terima kasih @ Baby2Baby kerana memperkenalkan saya kepada beberapa ibu yang luar biasa & anak-anak yang layak mendapat penghargaan yang anda tunjukkan kepada mereka. Terima kasih kepada @Shutterfly untuk memberi sambutan Hari Ibu ini dan untuk menderma wang yang cukup untuk membeli 3 JUTA JUTAWAN untuk bayi yang memerlukan. Dan terima kasih kepada mamas yang saya temui, yang bekerja melalui peluang terhad yang telah diberikan untuk berjuang untuk masa depan yang cerah untuk anak-anak mereka. Cinta anda terbakar dengan cerah dan bayi anda diberkati untuk mendapatkan anda. Selamat Hari Ibu. Untuk mamas. Dan #ForTheKids

Jawatan yang dikongsi oleh Blake Lively (@blakelively) pada

 

Belon adalah saiz biasa. Saya mainan kanak-kanak.

Jawatan yang dikongsi oleh Blake Lively (@blakelively) pada

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 5

map