Belanja untuk Punca: Koleksi Baru Kate Spade Mencipta Pekerjaan untuk Wanita di Rwanda

Jika cetakan ceria Kate Spade, reka bentuk feminin, dan warna-warna cerah tidak mencukupi untuk memberi anda suasana hati yang baik, inilah beberapa berita yang akan: Jenama telah bekerjasama dengan pengrajin tempatan di Rwanda untuk koleksi edisi terhad baru dengan tujuan. Disebut Dengan Tujuan, koleksi itu dibuat oleh 150 wanita di Masoro, sebuah bandar di pusat Rwanda.

Matlamat di belakang On Purpose adalah untuk memberikan kestabilan ekonomi wanita ini, yang Kate Spade & Company percaya akan mengubah masyarakat mereka 20,000 orang. Menurut laman web mereka, ini bukanlah projek amal-sebaliknya, tujuannya adalah untuk mengajar para pekerja ini bagaimana menjadi pembekal bernilai di pasaran global. Selepas Masoro, Kate Spade akan beralih ke komuniti lain, dan satu lagi selepas itu.

Koleksi ini boleh didapati melalui Kate Spade, Kate Spade Sabtu, dan Jack Spade. Setiap jenama mempunyai kepingan tersendiri yang selaras dengan DNAnya, seperti persegi poket gingham untuk Jack Spade dan gelang persahabatan metalik untuk Kate Spade. Pada Tujuan tersedia mulai hari ini dan berkisar harga dari $ 12 hingga $ 198.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

52 + = 59

map