Beli Kardashians ‘Fave Brand yang Harganya Sebelum Semua Orang Lain Adakah

Setiap kali Kardashians memakai sesuatu, ia pasti menjual. Itulah sebabnya kami meramalkan bahawa semua rakan anda akan mengetuk potongan athleisure yang berpatutan ini dengan PrettyLittleThing. Jenama yang berasaskan U.K itu terkenal dengan reka bentuk bergaya di laman webnya dengan harga yang sangat rendah. Dan kami telah melihat klan Kardashian-Jenner yang memakai mesra bajet kelihatan beberapa kali.

Hujung minggu lalu, Kylie Jenner keluar untuk acara Coachella dalam pakaian mini emas yang hanya berharga $ 44. Dan sebentar lagi, dia menggegarkan bra berjenama berjenama ($ 18; prettylittlething.us) dan undies ($ 18; prettylittlething.us) daripada jenama di Instagram.

Suka kawan baru saya dari PrettyLittleThing.com @Pettylittlittlething #ad

Jawatan yang dikongsi oleh Kylie (@kyliejenner) pada

Malah Kourtney Kardashian ada di papan dengan melihat athleisure oleh PrettyLittleThing. Pada hari ulang tahunnya ke-38, dia memakai bra sukan hitam ($ 18; prettylittlething.us) dan bingkap yang sepadan ($ 26; prettylittlething.us) dari jenama.

Suka hadiah hari jadi saya dari @prettylittlething PrettyLittleThing.com fave baru saya �� # iklan

Satu jawatan yang dikongsi oleh Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) pada

Video: Garis Pakaian Anak Kim & Kanye Terjadi

 

Hanya masalah masa sebelum kita melihat label ini mula mengambil alih. Anda mungkin juga mendahului gelombang dan membeli lebih banyak pakaian athleisure yang berpatutan di laman web PrettyLittleThing di sini.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 2

map