Beli Koleksi Banana Republik Marimekko Sekarang!

The Republik Banana Marimekko Collection hits rak hari ini! Diumumkan pada bulan Januari, Marimekko-sebuah fesyen dan reka bentuk rumah Finland terkenal dengan tekstil berani-telah mencipta garis 25 keping untuk peruncit menggunakan palet warna yang unik dan corak popping. Kerjasama cetak yang gembira telah dilihat pada selebriti seperti Jamie Chung dan Olivia Palermo (di atas, dalam seluar polkadot yang dipotong).

Pengumpulan kapsul wanita edisi terhad menggabungkan gaya ikon Banana Republic dengan rekaan tekstil tandatangan Marimekko dan termasuk memisahkan bercetak, tunics, maxidresses, romper, dan aksesori seperti cengkaman zipper, flat ballet, dan sandal. Semua sangat sesuai untuk musim panas di hadapan! Sebahagian daripada kegemaran kami ialah skirt midi polka-dot hitam dan putih, mengalir maxi biru, celana pendek yang disesuaikan dengan bunga yang terang, dan sandal kulit gelang kaki.

Pisang Republic x Marimekko
Kesopanan (3)

Dengan cetakan yang menyeronokkan dan gaya yang anggun, garis ini pasti akan menjadi pencinta kedua-dua Republik Pisang dan Marimekko sama. Cari koleksi penuh ($ 39 hingga $ 149) sekarang di kedai-kedai Republik Pisang yang terpilih dan di bananarepublic.com.

Lihat semua penampilan dari koleksi Banana Republic Marimekko di galeri kami!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

6 + 4 =

map