Bella Hadid Menunjukkan Cara Membuat Jeans yang Diluncurkan

Hanya pada masa untuk bulan denim, (yang akan kita perayaan di sini di InStyle semua April) Bella Hadid menunjukkan kepada kami segala yang betul-betul mengenai seluar jeans. Model itu melangkah keluar di New York memakai sepasang dari Stella McCartney memaparkan salah satu aksen yang paling popular musim ini – yang dibatalkan,.

VIDEO: Keindahan Bella Hadid kegemaran kami kelihatan

 

Bella mengimbangi denimnya dengan tali pinggang coklat, beg hitam, dan yang dipasang, terselip di atas hitam, menyimpan perkara au courant dengan jaket pengebom yang sesuai – sesuai untuk N.Y.C. cuaca. Dia memakai kunci gelap yang ditarik ke dalam bungkus yang ketat dan menaikkan kesan selebriti dengan sepasang cermin mata hitam hitam. Untuk mengekalkan seluar jeans panjang dari menyeret ke tanah, dia menambah tumit bertindik yang membuat kaki sudah lama kelihatan pada dasarnya tidak berkesudahan.

Bella Hadid Instagram - Embed
bellahadid / Instagram

Saudari Hadid yang baru berusia baru-baru ini telah kembali dari percutiannya yang sangat-Jamaican Jamaika dengan rakan-rakannya, dan nampaknya kembali berkuatkuasa, memulakan kerahsiaan majalah dan menyampaikan gaya jalanan utama setiap hari. Jelas bercuti beliau adalah reboot yang berkesan, kerana gadis penutup rambut berambut perang itu semua tersenyum untuk kamera.

BERKAITAN: Bella Hadid Jets ke Jamaica dengan Girlfriends

Melihat baik, B!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

11 − = 3

map