Bella Hadid Menyentuh Hubungannya dengan Drake Selepas Lagu “Finesse” Lyrics

Adakah mereka atau tidak? Itulah persoalan tentang fikiran semua orang tentang Bella Hadid dan Drake selepas mendengar lagu “Finesse” pada album baru rapper Scorpion, yang dikeluarkan semalam. 

Khabar angin mengenai kemungkinan hubungan antara supermodel dan Champagne Papi mula berulang pada hari Jumaat, berkat lirik yang nampaknya menunjukkan Bella. 

Drake, Bella Hadid
Getty Images (2)

Di trek “Ketakutan,” Drake mengetuk: “Saya mahu bayi saya mempunyai mata / saya akan menentang nasihat saya / Haruskah saya melakukan New York? / Saya tidak boleh membuat keputusan / Minggu fesyen lebih banyak perkara kamu daripada saya . ” Bella tinggal di New York dan merupakan salah satu model yang paling dalam permintaan, menjadikannya perlawanan tetap sepanjang minggu fesyen. 

Masih tidak yakin? Pada lagu lain, berjudul “Sandra Rose,” dia menyebut ayahnya yang terkenal, berkata: “Rumah saya penuh dengan supermodel seperti Mohammed Hadid.” Mencurigakan? Ya. Definitif? Tidak. 

Nah, serahkan kepada Hadid untuk secara rasmi menetapkan rekod lurus. Selepas pengguna Twitter menulis bahawa Drake “mungkin” melakukan hubungan seks dengannya, Bella menyelesaikan khabar angin sekali dan untuk semua. 

“Bukan aku !!! Itu tidak menghormati. MENGAPA TIDAK BANYAK ORANG TETAPI TANPA TANPA SENDIRI?” Dia menjawab. 

Kami akan mengambil perkataan Bella untuknya. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 1

map