Bella Hadid Merayakan Ulang Tahun Kylie Jenner dalam Bikini Denim Kecil

Rabu mungkin telah menjadi hari jadi ke-19 Kylie Jenner, tetapi dia bukan satu-satunya di pusat perhatian. Bella Hadid berpaling ke Turks dan Caicos dengan Kylie dan Kendall Jenner untuk majlis itu dan memaparkan kurva pembunuhnya dalam tali denim bikini.

Model itu mengambil ke Instagram untuk berkongsi pukulan baju renang seksi yang duduk di atas keretapi bot di atas air biru (di atas). Hadid kelihatan sengit dalam bikini denim yang dipotong tinggi, rambutnya ditarik ke dalam bun, dan sepasang warna oren Quay Australia ($ 55; quayaustralia.com).

Pemain berusia 19 tahun itu juga berpindah ke pantai bersama rakan-rakannya, Kendall dan Hailey Baldwin, yang menimbulkan snap nakal, dan menikmati matahari Caribbean di belakang bot.

chillin

Foto yang disiarkan oleh Bella Hadid (@bellahadid) pada

lebih banyak cili

Foto yang disiarkan oleh Bella Hadid (@bellahadid) pada

Sudah tentu, model itu menghantar harapan terbaiknya kepada gadis hari jadi bertuah. “Selamat Hari Lahir Ky Baby. … kehidupan akan menjadi membosankan tanpa anda, “dia memaparkan foto lucu di mana Kylie memberikan senyuman lebar ketika dia berjalan ke arah kamera di pantai.

selamat hari jadi Ky Baby �� …. kehidupan akan menjadi membosankan tanpa anda

Foto yang disiarkan oleh Bella Hadid (@bellahadid) pada

BERKAITAN: Kylie Jenner Merayakan Ulang Tahun Ke-19 dengan Bikini-Clad Boat Trip

Ia kelihatan seperti Kylie pasti menikmati hari besarnya.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

44 − 41 =

map