Bella Hadid Post Cryptic Instagram Selepas Gigi Hadid dan Breaking Zayn Malik

Hari yang sedih: Gigi Hadid dan Zayn Malik memanggilnya berhenti. Pasangan bekas kuasa itu menyampaikan ucapan selamat tinggal mereka secara rasmi dan mesra di Twitter pada hari Selasa untuk menjelaskan bahawa perkara itu secara rasmi berakhir. Bella, adik perempuan Gigi, bagaimanapun, menyiarkan sesuatu itu boleh dilihat sebagai respons, tetapi ia adalah samar-samar.

Sekitar sejam selepas Gigi dan Zayn memaklumkan dunia pemisahan mereka, Bella menyiarkan gambarnya di Instagram dengan kapsyen yang menaikkan alis.

Dia duduk bersandar di sofa dan menatap secara langsung di kamera dengan telefonnya di sebelah tangannya. Tajuk itu memberikan sedikit konteks: “Saya akan berada di sini,” ia dibaca.

Saya akan berada di sini

Pos yang dikongsi oleh �� (@bellahadid) pada

Mesej yang halus kepada kakak kakaknya? Instagram rawak? Cara untuk mendapatkan adik beradik memanggil anda kembali?

Kami tidak tahu, dan mungkin tidak akan tahu, tetapi, seolah-olah seperti Gigi dan Bella seolah-olah menjadi, kami akan bertaruh ada beberapa sokongan kakak yang serius yang berlaku semasa masa kasar ini tanpa mengira.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

9 + 1 =

map