Bella Thorne Sita Naked di Kerusi untuk Tembakan Foto Baru, Kata Dia Ditanya Tidak Ada Retouching

Bella Thorne secara rasminya merempuh semuanya.

Pelakon berusia 19 tahun itu menimbulkan isu terkini GQ Mexico dalam telanjang, hanya memakai sepasang tali kasut hitam dan sepasang permata yang kecil.

Pada hari Khamis, bintang kanal Mantan Disney membawa ke Instagram untuk berkongsi tembakan rasis dari penyebaran bersama dengan kapsyen yang panjang dengan mesej tentang rasa tidak percaya-dan bagaimana dia meminta agar majalah itu tidak mengekspresikan snap.

“Saya secara khusus tidak meminta retouching pada foto ini, dan lemme memberitahu anda bahawa saya mempunyai rasa tidak percaya, hampir semuanya. Itu semula jadi dan itulah manusia. Anda mungkin melihat foto ini dan fikir Bella menyedihkan, tetapi hanya tahu setiap kali seseorang melihat cermin mereka tidak melihat apa yang dilihat oleh semua orang lain, “katanya menulis bersama pukulan.

“Ketahuilah bahawa ia benar-benar normal untuk merasa tidak selamat dan ia diterima. Secara jujur, saya harap semua orang lebih banyak bercakap mengenai ketidakpastian mereka sehingga lebih ramai orang di dunia tahu bahawa mereka tidak bersendirian. Itulah yang baik, “tulisnya.

Saya secara khusus meminta untuk tidak menyentuh foto ini dan lemme memberitahu anda bahawa saya mempunyai rasa tidak percaya, hampir semuanya. Itu semula jadi & itulah manusia. Anda mungkin melihat foto ini dan berfikir, oh shush bella, tetapi hanya tahu setiap kali seseorang melihat cermin mereka tidak melihat apa yang orang lain melihat. Ketahuilah bahawa ia benar-benar normal untuk merasa tidak selamat dan ia diterima. jujur ​​saya ingin semua orang bercakap lebih banyak tentang ketidakpastian mereka sehingga lebih ramai orang di dunia tahu bahawa mereka tidak bersendirian. Itulah ok. Sebagai orang awam, anda tahu secara semula jadi bahawa setiap kali anda menembak dengan majalah terdapat selalu retouching kecil. Cuz yeah jika mereka menunjukkan parut jerawat saya atau keriput di dahi saya atau gigi saya tidak sempurna putih, orang akan melihat foto itu dan mengatakan tidak dia tidak sempurna dan biasanya kebanyakan orang tidak mahu buang-buang awam dan saya mendapatkannya , Tetapi adakalanya saya di sini untuk memberitahu anda yang betul saya bukan FUCKING PERFECT. IM A BEING AND IM REAL. Jadi hip hop keldai anda di atas pagar dan GET ATAS ITU. @gqmexico

Satu jawatan yang dikongsi oleh BELLA (@bellathorne) pada

Ok ini benar-benar melemparkan grid warna saya tetapi ia bernilai it be disarankan anda terima kasih @gqmexico so honored ��

Satu jawatan yang dikongsi oleh BELLA (@bellathorne) pada

BERKAITAN: Bella Thorne Dapat Nyata Mengenai Stigma Terhadap Rambut Badan Wanita

Dia berpindah untuk menjelaskan bahawa walaupun parut dan ketidaksempurnaan kecil mungkin sering glossed selepas pukulan, dia benar meletakkan semuanya di luar sana untuk yang satu ini. “Saya di sini untuk memberitahu anda yang betul saya bukan F- PERFECT. Saya ADAKAH MANUSIA DAN I REAL, “tulisnya.

Bergerak lasak.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

1 + 2 =

map