Ben McKenzie dan Morena Baccarin Adakah Berkahwin! Dapatkan Butiran

Tahniah kepada Ben McKenzie dan Morena Baccarin! Setelah mengumumkan pertunangan mereka tujuh bulan yang lalu, pasangan itu mengikat simpulan ini pada Jumaat lalu, 2 Jun, pada majlis intim yang dihadiri oleh keluarga dekat dan rakan-rakan, Orang laporan. Perjumpaan berlaku di Brooklyn Botanical Gardens di Brooklyn, New York. 

Bukan sahaja kawan berkumpul untuk merayakan perkahwinan mereka, tetapi juga ulang tahun ke-38 Baccarin. McKenzie pastinya tidak akan melupakan ulang tahunnya!

Pasangan itu telah bersama sejak September 2015 ketika mereka mula membintangi pertunjukan hit Fox Gotham. Rombongan mereka dengan cepat berkembang dan mereka menyambut anak perempuannya, Frances Laiz Setta Schenkkan, Mac lalu. McKenzie membuka peluang mengenai nama bapa dan anak perempuannya semasa penampilannya Harry.

VIDEO: 5 Tempat Perkahwinan Paling Mahal di Amerika Syarikat

“Nama beliau adalah Frances, selepas ibu saya,” katanya kepada tuan rumah, Harry Connick Jr. “Saya suka nama itu, kami memanggilnya Frankie, dia perkara paling halus di dunia.”

BERKAITAN: Ben McKenzie Mendedahkan Makna Di Sebalik Nama Daughter Anaknya yang baru lahir

Tahniah kepada pasangan itu! 

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 2

map