Benarkan Lady Gaga Mengajar Anda Mengenai Donatella Versace

Lady Gaga telah terobsesi dengan Donatella Versace selama bertahun-tahun.

Pada bulan Januari, Donatella mengalu-alukan Gaga ke Milan untuknya Joanne World Tour berhenti dengan perarakan hadiah berjenama dan rupa hitam-hitam yang sangat seksi.

@versace_official @donatella_versace anda adalah rakan yang paling indah, dan inspirasi dan keselesaan untuk hidup saya. Terima kasih atas hadiah-hadiah indah ini, saya tidak akan melupakan masa ini saya tidak bersuara seperti biasa. Anda sentiasa menjadikan Milano rumah saya, dan sebagai seorang gadis Itali Amerika, ia bermakna begitu banyak. Ti Amo ratu saya.

Satu jawatan yang dikongsi oleh Lady Gaga (@ladygaga) pada

Sebelum itu, Gaga mendedikasikan keseluruhan lagu kepada perancangnya Artpop album (ia dipanggil, “Donatella”), dan dia secara eksklusif memakai Versace tersuai di atasnya Born This Way Ball pelancongan. Jadi masuk akal bahawa bintang pop ditorehkan untuk menceritakan video penghormatan sebagai penghormatan kepada pereka, yang dengan cara itu telah ditugaskan oleh none lain daripada Versace kegemaran Claudia Schiffer untuk CNN Style.

wanita Gaga Donatella Versace Video
Bertrand Rindoff Petroff / Penyumbang

Dalam klip baru itu, Gaga dengan cepat mengarahkan kembali ke kejayaan Donatella, yang membentangkan semua jalan kembali ke awal 90-an ketika dia menerajui jenama keluarganya menyusul kematian tragis abangnya, pengasas jenama, Gianni Versace. Agak lucu, Gaga berjaya menyalahkan Versace selepas Donatella menerangkan bagaimana cara mengucapkannya-sesuatu yang dia dipanggil untuk di Twitter.

Pada asasnya, ia VEHR-SAH-CHAY, tidak VEHR-SAH-CHEE.

BERKAITAN: Cindy Crawford pada Kuasa Gianni Versace dan Itu Mingguan Minggu Fesyen Terakhir

Sebutan sebaliknya, video itu datang pada masa yang menarik. Pertama, koleksi 2018 musim bunga musim panas Versace sepenuhnya didedikasikan untuk Gianni. Tetapi mungkin paling penting, ia berfungsi sebagai cara untuk Donatella membersihkan udara tentang pekerjaan, kehidupan, dan warisannya. Dia terkenal mengutuk pengeluaran Ryan Murphy Pembunuhan Gianni Versace: Kisah Jenayah Amerika, dibintangi oleh Penelope Cruz sebagai Donatella.

Di bawah, pengambilan paling menarik dari klip baru.

1. Donatella Versace membentangkan koleksi pertamanya untuk rumah itu pada tahun 1998, satu tahun dan tiga hari selepas kematian adiknya, yang dibunuh pada tahun 1997 di Miami Beach. Dia membuat debutnya di Hotel Ritz Paris, di mana Gianni sebelum ini telah menunjukkan.

2. Dia melahirkan Imej Google. Bagaimana begitu? Jennifer Lopez memakai pakaian Versace yang menjunam-hijau di Grammys pada tahun 2000 dan orang ramai mencari gambar dengan begitu sungguh-sungguh bahawa Google tidak mempunyai pilihan selain untuk membuat rumah untuk mencari foto dengan cekap. “Itulah kesilapan. Ia adalah satu kemalangan yang dia pakai pakaian itu, “kata Donatella dalam video itu.

3. Dia hidup dan bernafas Versace. Donatella hanya minum dari barang pecah belah Versace. Dia tidur di lembaran Versace. Dia menulis dalam buku nota Versace. Dia menyimpan syilingnya di Versace Medusa-kepala “bank babi.”

4. Dia hanya memakai tumit.

5. Gianni menamakan minyak wangi Versace Blonde selepas rambut Donatella.

6. Gigi Hadid memanggil Donatella sebagai “ikon fesyen yang paling hebat.” “Sebagai pereka anda membuat wanita di seluruh dunia berasa kuat, kuat, dan cantik,” kata Hadid dalam kumbang. “Sebagai kawan, anda mempunyai hati yang terbesar. Saya suka anda, dan saya berterima kasih atas segala-galanya. “

7. Dia malu! “Ini adalah benar. Tiada siapa yang percaya kepada saya. Saya bercakap kurang, tetapi saya lebih bermakna, “katanya.

8. Medusa adalah haiwan kegemarannya, dan dia tidak pernah menggunakan emoji jerung hanya kerana jerung “makan Medusa.”

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 4 = 2

map