Bencana Kecantikan yang Hancur Perkahwinan Puteri Diana Hampir

Setiap pengantin perempuan terkejut apabila menumpahkan wain merah atau pasta pada gaun pengantin mereka, tetapi untuk Princess Diana, dia kecantikan Rutin adalah apa yang hampir merosakkan hari pernikahannya.

Dalam petikan daripada buku itu Diana: Potret itu yang telah muncul semula oleh Ekspres, Princess Diana’s solek artis Barbara Daly mendedahkan bahawa Puteri itu menumpahkan tandanya tanda tangannya ke hadapan kedatangan pakaiannya sebelum berjalan di lorong di St Paul’s Cathedral London.

BERKAITAN: Ini Adalah Kenapa Meghan Markle Memakai Makeup Ia Seperti Puteri Diana

Diana pergi untuk memberikan dirinya satu spritz terakhir Houbigant Paris Quelques Fleurs ($ 240; neimanmarcus.com), tetapi tudung botol itu longgar dan mengempiskan pakaiannya Daud dan Elizabeth Emanuel.

Menurut Daly, Diana berkata, “Saya hanya meletakkan minyak wangi saya dan saya telah menumpahkan beberapa bahagian di hadapan pakaian saya. Mereka akan membunuh saya! “

Daly bersusah payah cuba membersihkan pakaian itu, tetapi wangi itu meninggalkan noda yang besar. Oleh itu, artis solek memberitahu Diana hanya ada satu perkara yang dia boleh lakukan: memegang pakaiannya dengan kawasan yang bernoda supaya ia kelihatan seperti dia hanya mengangkatnya untuk mengelakkannya melangkah.

VIDEO: Kecantikan Sekolah: Meghan Markle’s Blow Out

Dan seluruh dunia menonton perkahwinan di rumah tidak pernah perasan.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

9 + 1 =

map