Benji Madden Wishes Isteri Cameron Diaz Selamat Hari Jadi dengan Instagram Adorably Mushy

Ia adalah ulang tahun ke-44 Cameron Diaz hari ini, dan suaminya, Benji Madden, mengambil Instagram untuk meraikannya. Rockstar berkongsi tidak satu tapi dua Instagrams untuk menghormati isteri cantiknya, dan mereka serius membuat hati kita cair.

Pertama, pemuzik menyiarkan filem masih dari MacGruber yang menunjukkan bintang filem Will Forte dan Kristen Wiig dalam penyesuaian dari kepala hingga ke kaki. “HBD baby it’s You & Me forever ❤️❤️❤️ @camerondiaz : kissing_heart: : kissing_heart: : kissing_heart:,”Madden memaparkan foto lucu burung lovebird itu.

HBD baby it’s You & Me forever ❤️❤️❤️ @camerondiaz ������

Gambar yang disiarkan oleh Benji Madden (@benjaminmadden) pada

Tidak lama selepas itu, berusia 37 tahun berkongsi jawatan yang lebih serius yang memaparkan gambar dia dan pengantinnya bersama dengan mesej yang sangat menyentuh. “Selamat Hari Jadi kepada Istri saya yang cantik : heart_eyes:,”dia menulis bersama imej itu.” Anda kawan baik saya dan saya sangat bersyukur untuk anda, kadang-kadang saya hanya ingin memberitahu dunia ❤️❤️❤️ Dermawan, Kind, Pengasih, Tidak Mementingkan diri sendiri, Sedih, Pemikiran, Pesakit dan setia. Hanya beberapa ciri yang saya akan gunakan untuk menggambarkan siapa anda, secara konsisten, setiap hari. Terima kasih kerana menjadi anda, saya lelaki bertuah ❤️ Berikut adalah banyak lagi : pray_tone1:❤️ I love you ❤️❤️ : hati: @camerondiaz : hari jadi: :belon: : tada: : kissing_heart:.”

Selamat Hari Jadi kepada Wifeenar yang indah, Anda kawan baik saya dan saya sangat bersyukur untuk anda, kadang-kadang saya hanya ingin memberitahu dunia ❤️❤️❤️Berasa, Baik, Kasihan, Tidak Berterusan, Humble, Thinking, Patient dan Setia. Hanya beberapa ciri yang saya akan gunakan untuk menggambarkan siapa anda, secara konsisten, setiap hari. Terima kasih kerana menjadi anda, saya seorang lelaki yang bertuah ❤️Here untuk banyak lagi ��️️ Saya suka anda ❤️❤️❤ @ camerondiaz ♡

Gambar yang disiarkan oleh Benji Madden (@benjaminmadden) pada

Sejak duo mengikat simpulan itu pada Januari 2015, mereka telah menyimpan profil yang agak rendah, tetapi nampaknya cintanya masih sangat kuat.

BERKAITAN: Cameron Diaz dan Benji Madden Demo Gaya Pasangan Bergaya mereka di L.A. Pasar Lambak

Kami harap anda mempunyai yang hebat, Cameron!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

12 − = 8

map