Berapa Banyak Bintang Adakah Anda Mengiktiraf dalam Selfie Terbaru Julia Roberts?

Ketika Ellen DeGeneres mengalahkan selfie-iconie selebriti yang terkenal di Anugerah Akademi 2014, Julia Roberts melompat tepat di belakangnya, dan minggu ini, dia pada dasarnya mencipta masa dengan gambar sendiri. 

Tidak, Ellen tidak terlibat masa ini, tetapi pelbagai jenis bintang yang sangat terkenal (dan sangat rawak) adalah. Roberts muncul di Instagram Sabtu untuk menunjukkan dunia gambar geng gadis selebriti dengan bintang-bintang lain di pertunjukan Rose Bowl Taylor Swift di Pasadena, Cali. 

Walaupun tidak mempunyai akaun media sosial, Roberts masih mendapat gambaran di luar sana, oleh Amber Rose.

Lol @rebelwilson x Muva x Julia Roberts x @taylorswift �� conveniently

Satu jawatan yang dikongsi oleh Amber Rose (@amberrose) pada

Roberts dan Rose berpelukan bersama Taylor Swift dan Rebel Wilson di belakang pentas, dan ia adalah pemandangan untuk dilihat. Malah, ia membuat selfie sangat bagus, ia perlu dikongsi dua kali, kali ini oleh Wilson.

Sekiranya konsert malam @taylorswift TERBAIK malam terbaik! Dan sangat keren untuk melihat @royesivan dan @selenagomez di atas pentas juga! Apa malam epik shoutout kepada keluarga Goff yang indah, Kobe, Miles, Julia, Amber, Lena, Wiz dan semua orang yang berada di sana yang mempunyai masa yang hebat! Dan terima kasih @carlyjsteel untuk mengatur tiket dan berdiri di kerusi pengarah dengan saya!

Satu jawatan yang dikongsi oleh Rebel Wilson (@ rebelwilson) pada

BERKAITAN: Apa Taylor Swift Memberitahu Kami Melalui Permaidani Merah Pertama Dalam 2 Tahun

“Sekiranya konsert malam @taylorswift TERBAIK konsert malam ini dan sangat keren untuk melihat @troyesivanand @selenagomez di atas pentas juga!” Wilson menulis. “Apa khabar malam epik kepada keluarga Goff yang indah, Kobe, Miles, Julia, Amber, Lena, Wiz dan semua orang yang berada di sana yang mempunyai masa yang hebat!”

Guess Taylor Swift #squad hanya mempunyai beberapa ahli lagi. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 18 = 20

map