Berbual dengan Corey Stoll, Bintang Rambut Yang Senang-Tidak-Perlu-Perlu-Kaca Chin dan Ant-Man

Jake Gyllenhaal bukanlah satu-satunya pelakon yang menghargai pujian untuk penampilannya sebagai peninju yang diseksa pada musim panas ini. Bintang Corey Stoll dalam Glass Chin, filem yang cerah, bebas mengenai juara menengah kelas yang dibasuh yang membuat satu keputusan yang buruk selepas yang berikutnya dalam usahanya untuk menuntut kembali kekayaan dan kemasyhuran.

Stoll dikenali kerana bermain orang baik yang cacat, lelaki yang mula melakukan perkara yang betul, tetapi ego, kelaparan, dan ketagihan yang mendorong mereka ke jalan pemusnahan. Dia mencuri hati sebagai Senator Peter Russo Rumah kad; peminat yang terkejut dalam penampilan ringkasnya sebagai Sandy Bachman Tanah Air musim lalu; dan bintang-bintang seperti Dr. Ephraim Goodweather, wira yang berani dari siri vampire-apocalypse kultus FX, The Strain.

Sementara itu, pelakon rambut yang sangat tampan-saya-tidak-perlukan telah mengumpul pelbagai jenis peminat setia (lihat Bagi Semua Yang Tidak Berterima Cinta Dengan Corey Stoll pada Buzzfeed, untuk keterangan) yang bilangannya pasti akan berkembang pada musim panas ini. Selain yang tenang Glass Chin, yang mana bintang Stoll bertentangan dengan Billy Crudup, anda juga akan dapati filem berusia 39 tahun dalam salah satu filem yang paling kuat, paling berkesan, Ant-Man. Stoll memainkan nemesis tamak superhero, Yellowjacket.

BERKAITAN: Jika Anda Adakah Superhero, Apa yang Anda Pakai?

Kami bercakap dengan Corey beberapa hari selepas dia muncul di pentas sebagai penyampai di Anugerah Tony. Walaupun dia diam tentang penari Nadia Bowers dan keluarga mereka yang semakin bertambah, dia mendedahkan satu keinginan sartorial. “Saya suka pergi ke tempat di mana saya dapat mencari satu tux yang disesuaikan dengan sempurna.” Sesuatu memberitahu kita bahawa akan berlaku untuk Stoll sangat, tidak lama lagi.

Glass Chin dibuka di pawagam dan di VOD Jumaat, 26 Junth.

Beritahu kami tentang watak anda di Glass Chin.

Bud Gordon adalah juara menengah menengah untuk satu saat, dan tanpa memberikan banyak spoiler, dia meluangkan peluang untuk kerjaya yang sangat panjang. Dan pelaburannya tidak bijak dan dia berpecah dan pahit dan merasa berhak mendapat status tertentu yang sukar diperoleh. Dia sangat tidak mungkin.

Apakah yang dimaksudkan dengan cerita tinju yang menjadikan mereka filem yang baik?

Saya fikir bahawa tinju adalah satu dunia yang hebat untuk filem dan cerita-cerita secara umum. Ia adalah tempat di mana tindakan anda boleh diterjemahkan menjadi hasil yang sangat positif dan sangat negatif dengan cepat. Anda juga mendapat dunia geseran di antara kelas pekerja atau orang dan kekayaan lucah yang hebat. Permainan akting mempunyai banyak persamaan dengan permainan tinju. Pada usia yang sangat muda, anda boleh menjadi sangat berjaya dan terkenal dan dengan mudahnya semuanya dapat pergi dan anda boleh dipetik dari mana sahaja anda berada dan dikelilingi oleh orang-orang yang boleh membuat banyak wang dari anda dan sudah pasti bukan untuk kepentingan terbaik anda. Kedua-dua dunia adalah begitu banyak tentang status dan hierarki.

Corey Stoll - Ant Man
Zade Rosenthal / © Marvel 2014

Glass Chin adalah watak klasik yang rendah, bajet, didorong oleh watak … hampir bertentangan dengan Ant-Man, yang anda juga muncul pada musim panas ini. Apa yang anda boleh berikan kepada kami tentang perkara itu?

Saya bermain Darren Cross (gambar di atas), saintis muda yang cemerlang ini direkrut oleh Hank Penn [Michael Douglas] ke dalam syarikat teknologinya dan yang semacam berpakaian untuk menggantikannya. Saya menyedari kehidupan masa lalu Hank Penn sebagai Ant-Man yang asal, yang tidak diketahui siapa pun, dan itu kuasa supernya. Dia boleh melakukan semua perkara ini tanpa mengetahui sesiapa pun. Hank menolong saya dari rahsia Ant-Man, jadi saya memaksa dia keluar dari syarikatnya sendiri. Saya mengambil alih dan menguasai teknologi ini, benar-benar menyusunnya.

Kini BAHAWA watak yang sangat tidak menyenangkan.

Saya suka benar-benar cuba untuk meletakkan kerentanan banyak ke dalam watak yang mungkin. Sudah tentu dia perlu menakutkan. Dia harus menjadi buruk.

Adakah anda mempunyai tentera lebah yang membantu anda?

Tidak. Itulah kekurangan saya. Itulah satu lagi tahap teknologi yang saya tidak tahu. [Paul Rudd’s] mendapat semut dan saya mendapat meriam plasma.

Amerika Theatre Wing's 69th Annual Tony Awards - Arrivals
Walter McBride / WireImage

Kami baru-baru ini melihat anda di Anugerah Tony yang kelihatan sangat lemah dalam tux (gambar di atas). Adakah anda suka berpakaian untuk acara permaidani merah??

Pasti ada sesuatu yang sangat menyeronokkan tentang itu, tetapi ia juga meletihkan. Tidak kira berapa beribu-ribu ringgit saman itu jika ia tidak disesuaikan dengan sempurna, anda juga boleh memakai jins. Jika seseorang telah memberitahu saya ketika saya berada di sekolah menengah yang saya akan pergi ke acara ini dan saya akan memakai pakaian berjenama ini, saya akan menertawakan mereka. 

PHOTOS: Tuxedo Twins! Mark Ruffalo dan Pakaian Perlawanan Anak di Anugerah MTV Movie

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

31 − = 27

map