Bergdorf Goodman Membuka Perhiasan Perhiasan Baru dengan Acara Star-Studded Sparkling

Beberapa penyokong Hollywood, termasuk Christina Hendricks, Solange Knowles, dan Ashley Olsen, melangkah keluar malam Selasa di New York untuk meraikan pembukaan salun perhiasan Bergdorf Goodman yang baru. Para hadirin di acara itu, yang dihoskan oleh Gemfields, termasuk peminat barang kemas berprofil tinggi, seperti Hendricks, yang mengatakan dia “suka terlalu banyak perhiasan.”

“Ini adalah parti percutian pertama saya musim ini,” kata Hendricks InStyle. “Saya mungkin diskrukan untuk pihak-pihak yang lalu kerana saya tidak fikir mana-mana orang lain akan mempunyai permata di mana-mana sahaja.”

Hendricks tiba memakai sepasang anting emas Jamie Wolf yang ditetapkan dengan Gemfields rubies Mozambik. Apabila ditanya mengenai inspirasi di sebalik seluruh pakaian parti, Hendricks memberitahu kami dia “benar-benar mahu memamerkan perhiasan yang cantik.” Dengan berbuat demikian, Lelaki Mad bintang memilih jaket hitam yang elegan dengan merinci bunga berkilauan kerana dia “suka berkilau semasa cuti.”

BERKAITAN: Lena Dunham dan Lebih Banyak Bintang Kehormatan Judd Apatow untuk Advokasi Hak Perempuan-Nya

Beberapa selebriti lain yang datang memakai pereka dari koleksi itu. Ashley Olsen terkejut dengan sepasang anting-anting menggantung dengan gemfields rubies Mozambik dan Solange Knowles dilihat dalam anting-anting Stephen Webster, juga ditetapkan dengan Gemfields rubies Mozambik.

Untuk Wakil Presiden Senior Bergdorf Goodman Linda Fargo, petang itu datang bersama-sama selepas lama perancangan dan persiapan yang teliti. Dia memberitahu InStyle bahawa dia dan seluruh pasukannya berharap untuk memberi tetamu pada pesta pengalaman glamor yang akan “menarik napas mereka.”

BERKAITAN: Christina Hendricks pada Going Blonde Selepas 20 Tahun Merah: “I Loving It”

“Saya mahu tetamu berjalan masuk dan pergi ‘Ya! Inilah yang Bergorns sepertinya, “kata Fargo.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

37 + = 47

map