Bergerak, Sorotan Pastel — Ini Akan Menjadi Trend Warna Rambut Besar Seterusnya

Tidak membuang naungan pada warna gula-gula kapas dari spektrum rambut, tetapi mungkin ada tren warna rambut baru di kaki langit! Mungkin diilhamkan oleh nilam yang mendalam Nicole Richie bekerja sebelum pergi merah jambu panas, rambut permata permata dengan cepat menjadi topik yang trendi, bersebelahan dengan sorotan pixelated untuk jenis yang lebih mencabar. Penyokong rambut selebriti James Corbett bersetuju — musim ini secara rasmi masa bersinar terang seperti ruby, keguburan, atau permata berharga pilihan anda.

“Wanita semakin bertenaga dengan warna rambut mereka dan memeluk warna-warna permata yang bergaya, menggantikan trend warna rambut pastel tahun 2014,” katanya. InStyle. “Red merah sedang berjalan pada tahun ini!” Sedang paler Pony Little saya Warna rambut memerlukan orang-orang dengan helai yang lebih gelap untuk melancarkan sepenuhnya teduh mereka yang sedia ada agar pewarna pastel melekat. Nada permata adalah alternatif yang lebih lembut kerana mereka boleh bekerja di kedua-dua si rambut coklat dalam dan asas berambut perang pucat sama.

BERKAITAN: Ke Dalam Gelap: Warna Rambut yang Paling Cantik untuk Musim Sejuk

Mereka yang bermula dengan warna dasar gelap akan mendapat warna halus untuk rambut mereka — lembaran biru komik buku Wonder Woman – yang tidak akan sempadan di wilayah NSFW, sementara warna rambut lebih ringan dapat mengharapkan untuk melihat hasil lebih dekat dengan Richie’s melihat dramatik. Jika anda seorang yang pro di proses warna DIY, Corbett mengesyorkan menggunakan Crema Keratina Clairol oleh Naluri Alam di kedua-dua Terung Creme atau Raspberry Creme ($ 8 setiap; drugstore.com) untuk mencapai rupa. Terima kasih kepada formula demi-kekal, kit di rumah memenuhi kehendak spontan untuk melancarkan trend rambut terbaru, tetapi memberikan pewarnaan beransur-ansur kembali ke warna semulajadi anda selama beberapa minggu sekiranya mood anda mula berubah.

“Ia sesuai untuk wanita yang bermain dengan warna tanpa komitmen,” katanya. “Proses beban pewarna yang lebih tinggi selama 20 minit dan bukannya 10 dan memberikan warna yang lebih kaya, jadi wanita yang mempunyai rambut yang sangat gelap dapat menggelapkan bayangan baru yang menyenangkan.”

PHOTOS: Inspirasi Salon: Warna Rambut Liar untuk Cuba Sekarang

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

77 + = 85

map