Berhenti Segala-galanya: Kylie Jenner Baru Dikeluarkan Komik Gloss Komersialnya

Jika anda mempunyai rancangan pada 1 April, batalkan mereka sekarang dan amalkan menyegarkan skrin anda kerana ketika warna bibir Kylie Jenner terbaru, Glosses oleh Kylie Cosmetics akan terus hidup. Kylie baru saja mengumumkan penambahan tiga lip gloss yang bernama “Like,” “Literally,” dan “So Cute,” kepada barisan bibirnya yang sangat direnungkan, dengan serta-merta menjual lipatan dengan set komersial filem trailer padang pasir.

Di dalam video muzik seksi, Kylie, memakai topi bikini yang sesuai dengan warna coklat, seluar panjang dan seluar jeans Louis Vuitton, menjimatkan hari menentang sekumpulan orang jahat terima kasih kepada skuadnya (tepatnya bernama Like, Literally, and So Cute) dan kuasa warna bibir barunya, menunggang ke matahari terbenam. Sekiranya Kylie tidak memecah internet sekali lagi dengan komersil ini, ia akan terjejas apabila Glosses oleh Kylie Cosmetics dikeluarkan pada hari Jumaat.

GLOSS #Like #Literally #SoCute

Gambar yang disiarkan oleh King Kylie (@kyliejenner) pada

BERKAITAN: Warna Kit Lip Kylie Jenner Baru Dilancarkan Hari Ini-Inilah Apa yang Perlu Anda Lakukan untuk Dapatkan Tangan Anda Pada Satu

Tonton komersial penuh di bawah untuk mendapatkan pratonton glosses.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

79 + = 89

map