Berikut adalah Cara Dapatkan Gelombang Pantai Bom Gigi Hadid

Gigi Hadid terkejut dengan Anugerah CFDA malam itu, melengkapkan jumpsuits Michael Kors yang diselaraskan dengan gelombang yang indah di dalamnya-kelihatannya musim panas yang mengatakan bahawa penata rambutnya Jennifer Yepez berkata boleh bertahan hingga tiga hari penuh. Di sini, dia memberitahu kami bagaimana untuk melihatnya.

Untuk memastikan banyak badan dan lantunan untuk permaidani merah, Yepez bermula dengan rambut yang baru dibasuh. Selepas menggunakan Moroccanoil’s Volumizing Mousse ($ 28; moroccanoil.com) dari akar ke petua, dia melindungi tresses berambut perang model dengan perlindungan Heat Styling Protection ($ 28; moroccanoil.com).

BERKAITAN: Ini Video DIY Akan Memiliki Anda Mengukir Braid Mahkota dalam 4 Menit Rata

“Seterusnya, saya mula mengeringkan rambutnya di bahagian-bahagian dari bawah ke bahagian atas, hanya melicinkan hujung,” kata pro InStyle. Tetapi jika rambut anda secara semula jadi keriting, dia mencadangkan melicinkan rambut anda sepanjang jalan.

Apabila helai Hadid benar-benar kering, Yepez menggulung bahagian kecil dan besar rambut, bergantian antara besi 1-inci dan 3/4-inci. “Menghidupkannya membolehkan gaya kelihatan seperti gelombang pantai sebenar dan bukan gelombang besi yang menggulung,”
dia berkata. Kemudian, dia menyikat semua gelombang dengan sikat gigi yang lebar.

“Saya selesai melihat dengan menyemburkan akar Gigi dengan Moroccanoil Dry Shampoo Light Nones ($ 11; moroccanoil.com) untuk memberikan tekstur dan kelantangan tambahan. Kemudian saya menggunakan sejumlah besar Maghribi Coklat Styling Cream ($ 34; moroccanoil.com) hanya di hujung, “tambah Yepez. Kabus terakhir semburan rambut membantu gaya terakhir malam-dan mungkin lebih lama.

PHOTOS: 13 daripada Summer Hairiest Sexiest Anda Perlu untuk mencuba

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

4 + 1 =

map