Berikut adalah gambar Liam Hemsworth Surfing untuk Mencerahkan Hari Jumaat Anda

Sekiranya anda terjebak dengan kes kejayaan #FridayFever, kami hanya mendapat satu-satu foto Liam Hemsworth melayari. 

Pelakon itu dilihat memukul gelombang di Malibu, Calif., Dan-tidak menghairankan-dia kelihatan sangat baik melakukannya. Berpakaian wetsuit Hurley hitam dan biru penuh panjang, Hemsworth memandang setiap pelaut Australia yang luar biasa ketika ia menunggang gelombang selepas gelombang. Selamat hari Jumaat, sesungguhnya. 

Sudah tentu, ini bukan kali pertama Hemsworth telah dilayari. Pelakon itu pernah dilihat memukul gelombang di Malibu dan negara asalnya di Australia. 

Tetapi walaupun dia kelihatan baik semasa melakukan sukan air, melayari bukanlah satu-satunya perkara yang Hemsworth lakukan dalam masa mudanya-dia juga suka meluangkan masa dengan pooches menyelamat yang menggembirakan, Tani dan Dora. Hanya hari ini, Permainan kelaparan pelakon mengambil Instagram untuk berkongsi selfie yang menampilkan tiada lain selain Tani, dan ia terlalu comel untuk kata-kata. 

Foto yang disiarkan oleh Liam Hemsworth (@liamhemsworth) pada

BERKAITAN: Liam Hemsworth dan Miley Cyrus Lihat dalam Sync ketika Mereka Tiba di Lapangan Terbang Brisbane

Selain dari pelayarannya yang melayari, Hemsworth baru-baru ini dilihat bercuti dengan Miley Cyrus. Pasangan itu, yang dikhabarkan akan terlibat lagi, pergi makan tengah hari dengan ibu bapa Hemsworth, menghabiskan masa bersama saudaranya Chris dan keluarganya, dan membuat penampilan bergaya di lapangan terbang. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 71 = 80

map