Berikut ini Apa yang Perceraian Selebriti Berjuang Beritahu Mengenai Brad Pitt dan Split Sangat Umum Angelina Jolie

Banyak kekecewaan, pasangan selebriti kita bercerai sepanjang masa. Hanya pada tahun ini, kami memuji adik-beradik seperti Channing Tatum dan Jenna Dewan, dan Jennifer Aniston dan Justin Theroux – dan sayangnya, sekurang-kurangnya sepasang pasangan A-list kemungkinan akan ditambah ke senarai sebelum 2018 datang.

Walaupun beberapa milenium – Brad Pitt dan Angelina Jolie (aka Brangelina) – telah dipisahkan secara terbuka sejak September 2016, perceraian mereka adalah masih ada membuat tajuk muka depan – dan kami Encik dan Puan Smith-hati terobsesi memecahkan sedikit lagi setiap kali kita membaca.

Mereka mengatakan masa menyembuhkan semua, tetapi perceraian Brad dan Angie seolah-olah menjadi jelek dan jelek ketika bulan berlalu. Perceraian selebriti adalah masalah besar – tetapi mereka ini besar perjanjian? Setiap laporan baru seolah-olah menilai satu lagi tuntutan rahang-drop mengenai satu (atau kedua-dua) pihak, tetapi berapa banyak ini sebenarnya berkaitan dengan kes itu?

Nominasi Oscar actors Brad Pitt and Ang
ROBYN BECK / Getty Images

Untuk memisahkan fakta daripada fiksyen dan membentuk pemahaman yang lebih baik mengenai proses di sebalik perceraian selebriti, kami membantah menceraikan peguam Raoul Felder dari Felder, Felder & Nottes, yang mengendalikan perceraian beberapa pasangan berprofil tinggi, termasuk Elizabeth Taylor dan Larry Fortensky, Mike Tyson dan Robin Givens, dan Liza Minelli dan David Gest.

Dalam pendapat Felder, terdapat dua perkara yang membahagikan kes perceraian selebriti paling banyak dari orang-orang yang bukan selebriti: 1) bilangan sifar yang terlibat, dan 2) hipersensitiviti untuk menekan.

“Selalunya ia lebih penting untuk muncul dengan betul atau kelihatan murah hati atau kelihatan seperti lelaki yang baik daripada menyimpan wang,” kata Felder. InStyle, “Jadi mereka akan membelanjakan lebih banyak wang untuk perkara-perkara ini.” Itu dikatakan, dia menegaskan, “Tidak ada perkara seperti lelaki yang baik dalam kes perkahwinan.”

Dengan jumlah sifar yang terikat dalam aset mereka yang dikongsi (dalam kes Pitt dan Jolie, Felder percaya ia boleh masuk lebih dari sembilan – ya, sembilan – angka-angka), perjanjian pra-perkahwinan seolah-olah tidak menentu untuk pasangan selebriti, tetapi Felder mengatakan ia kurang biasa daripada orang mungkin berfikir.

“Setiap sekarang dan kemudian anda bertemu dengan seseorang yang tidak mempunyai persetujuan awal, menganggap mereka berada di atas undang-undang, ‘isteri saya tidak akan melakukan ini kepada saya …'” jelasnya. Bagi Brad dan Angelina, dia tidak akan mempersoalkan perjanjian sedemikian. “Saya fikir bahawa kerana budaya media yang meluas hari ini, jika mereka mempunyai satu, ia akan keluar sudah, tetapi saya tidak pernah mendengar apa-apa tentangnya.”

BERKAITAN: Angelina Jolie Dilipat Kerana Tuntutannya Bahawa Brad Pitt Tidak Membayar Sokongan Anak

Ini juga boleh menjelaskan mengapa perceraian telah dimainkan secara meluas dalam media. Felder memberitahu kami bahawa perceraian yang anda dengar sedikit tentang selain pengumuman awal biasanya adalah orang-orang yang terikat oleh perjanjian pra-perkahwinan. “Ada persetujuan awal dan itulah akhirnya,” katanya.

Pers di sekeliling perceraian Pitt dan Jolie kebanyakannya berpusat pada jagaan dan sokongan anak enam anak mereka (Pitt mendakwa dia meminjam Jolie $ 8 juta, selain $ 1.3 juta untuk sokongan anak), tetapi Felder berpendapat argumen undang-undang itu jauh lebih rumit daripada itu. “Semua negeri mempunyai beberapa jenis formula untuk sokongan kanak-kanak, dengan siling – dalam kes ini ia akan menjadi sangat rendah. Jadi saya fikir ia mungkin kelihatan seperti semua tentang kanak-kanak itu, tetapi ia tidak berlaku. Mereka bertarung dengan harta benda masyarakat, kerana ada banyak wang. Dan mereka mungkin berperang dengan sokongan, tetapi pada dasarnya harta benda masyarakat. “

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 67 = 71

map