Berikut Kisah Sexy Angel Kylie Jenner yang Mengandung Kostum Halloween

Kylie Jenner mungkin hamil, tetapi itu tidak bermakna dia tinggal untuk Halloween tahun ini. Bintang realiti melangkah dalam pakaian pasangan bersama BFFnya, Jordyn Woods, dan kedua-duanya membuat pasangan nakal-bagus.

Jenner memilih untuk menjadi malaikat untuk bercuti dan memakai pakaian putih dengan garis leher terjun; sayap putih yang besar dan maskara ais putih selesai rupa. Woods memainkan syaitan dan berpakaian merah sebagai bertentangan dengan Jenner, dengan pengilat warna merah, rambut palsu yang hampir sama, dan sayapnya sendiri.

TK
Kylie Jenner / Instagram

Kedua-duanya seolah-olah mempunyai masa yang menyeronokkan menyiarkan snaps malam, walaupun terutamanya gambar dan video mereka hanya menunjukkan Jenner dari dada sehingga.

♥ ️�� Fire & Ice

Jawatan yang dikongsi oleh Kylie (@kyliejenner) pada

Sudah lebih kurang sebulan sejak berita pecah bahawa Jenner mengandung anak pertamanya, dan ia kelihatan seperti dia mengambil perhatian yang lebih baik untuk menjaga perkara yang rendah. Dengan kakak-kakaknya Khloé Kardashian dan Kim Kardashian West kedua-duanya mengharapkan bayi baru tahun depan juga, nampaknya tahun 2018 akan menjadi tahun pemborongan anak KarJenner.

BERKAITAN: BFF Kylie Jenner dari Jordyn Woods Dapat Calon Mengenai Bagaimana Ia Berurusan dengan Rumor

Tidak seperti Kylie, adik-adik perempuannya lebih bersemangat tentang penambahan mereka yang akan datang-walaupun Kourtney Kardashian dan Kendall Jenner (yang tidak hamil) telah membahas khabar angin kehamilan sendiri.

Kami teruja untuk melihat semua kostum bayi KarJenner Halloween tahun depan.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

9 + 1 =

map