Berikutan Pernikahan Ex Robin Wright, Sean Penn dan teman wanitanya yang berusia 26 tahun mempunyai hari pantai

Apa yang perlu dilakukan apabila mantan anda berkahwin di Perancis? Ingat bahawa kehidupan adalah pantai!

Sean Penn, 58, melecet pada sunblock pada hari Ahad ketika dia dan teman wanitanya selama dua tahun, Leila George, (Undang-undang & Perintah: Niat Jenayah anak perempuan pelakon Vincent D’Onofrio), 26, menghabiskan hari di pantai Oahu, Hawaii. Kekosongan mereka datang dua hari selepas bekas isterinya dilaporkan menikah dengan pengurus hubungan VIP Saint Laurent VIP Clement Giraudet dalam majlis peribadi dan mungkin sangat mewah Perancis.

Kami tidak boleh mengatakan dengan pasti jika Penn telah dijemput, memandangkan butiran mengenai perkahwinan itu dijaga dengan selamat, tetapi memandangkan perbezaan masa antara Hawaii dan Perancis, kami berasa yakin dengan anggapan bahawa dia tidak menunjukkan apa-apa. 

Sean Penn Beach
Flightrisk / BACKGRID

Kembali ke Hawaii, Penn berdiri tanpa baju sementara George, seorang pelakon yang termasuk kreditnya dalam filem diarahkan oleh James Franco pada tahun 2018 Rumah Panjang, nampaknya membaca satu salinan Eleanor Oliphant Adakah Sepenuhnya Baik.

Kedua-dua ini mempunyai perkara untuk Hawaii sejak mula-mula kita belajar tentang percintaan mereka pada tahun 2016, ketika foto-foto mereka berciuman di pulau itu muncul. Sangat mudah jatuh cinta di syurga, kita rasa?

RELATED: Adakah Cara Delevingne dan Pasangan Paling Hangat Ashley Benson Summer?

Penn dan Wright telah berkahwin dari tahun 1996 hingga 2010, dan mempunyai dua orang anak (sekitar umur George), Dylan Frances, 27, dan Hopper Jack, 25. Dylan berkongsi klip dari sambutan perkahwinan yang menarik di La Roche-sur-le -Buis (rantau Provence di selatan Perancis) … dan itu hanya kira-kira seperti yang kita ketahui tentang peristiwa itu.

Getaran Weddin �� ��

Satu jawatan yang dikongsi oleh Dylan Penn (@iamdylanpenn) pada

Mungkin pengantin perempuan seterusnya ialah George?

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

1 + 1 =

map