Berpuluh juta wanita yang tidak pernah dapat, kini dapat membeli J. Crew

10 Julai menandakan langkah pertama ke arah J. Crew memecah dinding yang selama ini telah berpuluh-puluh juta pengguna untuk dapat berbelanja di kedai mereka. Walaupun sudah lama berlalu, kami teruja untuk mengumumkan bahawa J. Crew telah bekerjasama dengan jenama inklusif saiz (dan pada dasarnya saiz ahli sains yang memastikan reka bentuk tidak pernah dikompromi demi bersesuaian), Universal Standard untuk memikirkan semula pendekatan keseluruhan jenama saiz dan muat semua kategori.

J. Crew
J. Crew

VIDEO: Right Now: Rihanna di Line Lingerie Baru Savage x Fenty Her

 

“Oleh kerana gaya yang hebat dan sangat sesuai adalah penting bagi semua pelanggan kami, saiz dan perhatian yang pantas untuk dimuatkan adalah di tengah-tengah proses reka bentuk kami,” kata Lisa Greenwald, Ketua Pegawai Perdagangan Merekrut J. Crew memberitahu InStyle.com semata-mata. diberi penghormatan untuk bermitra dengan Universal Standard, ahli di lapangan, di koleksi ini yang akan meluncurkan peluasan besar, ukuran baru, dan fabrikasi yang meluas di seluruh jenama. Kita ada misi untuk membuat gaya yang hebat untuk semua orang. “

J. Crew
J. Crew

Berharap untuk mencari apa yang anda selalu cari (dan sayang) di J. Crew, tetapi sekarang dalam saiz dari XXS-5X. Ya, betul. Anda tidak akan menerima persembahan yang berbeza berdasarkan saiz anda dari kapsul ini. Semua item akan datang dalam semua saiz berjalan: jalur yang menakjubkan, sundresses yang boleh dipercayai, dan pakaian kerja anda sebenarnya akan memakai di luar pejabat. Bayangkan itu. Dan dapatkan ini: tidak ada lebih dari $ 250. 

J. Crew
J. Crew

Anda boleh membeli keseluruhan koleksi di JCrew.com bermula 10 Julai.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

25 − 15 =

map