Bersedia untuk musim panas dengan Kendall dan Koleksi Terkini Kylie Jenner untuk PacSun

Tiada apa-apa yang terselip di lidah Millennial dengan lebih mudah seperti nama Kendall dan Kylie, itulah sebabnya saudara-saudara Jenner keusahawanan sekali lagi membangkitkan periuk dengan pertunjukan mereka yang terbaru: satu lagi koleksi percuma untuk PacSun. “Summer Solstice,” portfolio musim panas tahun 2016 mendapati lebih matang mengambil pakaian kasual dengan keindahan si rambut coklat setiap percubaan sukan cetak bunga hitam (Kylie dalam romper, Jenner di atas atas) dalam imej kempen utama di atas.

Bermula dari $ 17 hingga $ 60, koleksi 60-plus sangat sesuai untuk berdering pada hari-hari yang lebih panas di masa hadapan, berkat pilihan seluar pendek, pakaian, rompers, dan puncak, semuanya dalam bentuk cetakan bunga gelap dan nada neutral. Untuk boot, tawaran sesuai untuk hari yang cerah di kolam renang. Bikini grafika, puncak tanaman yang dihiasi dengan renda, dan juga pakaian mandi satu keping adalah sebahagian daripada pemilihan baru.

Kendall dan Kylie juga sibuk, sejak pertama kali bermain bersama PacSun pada tahun 2013. Kendall terus memanjat barisan dunia pemodelan sementara Kylie terus membunuhnya dalam permainan kecantikan, tetapi kedua-duanya bersaing untuk debut garisan senama mereka sendiri.

BERKAITAN: Kendall Jenner Menunjukkan Abs di N.Y.C. Walaupun Tempatan Chilly

Tonton video penuh di atas untuk melihat pemandangan di PacSun-Dan lawati pacsun.com untuk membeli koleksi musim panas 2016.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

98 − 94 =

map