Bertemu dengan Christy Altomare, New Anastasia New Broadway

Pelakon pertama, Christy Altomare menyanyi di pentas sebagai Anastasia, dia mempunyai perasaan usus bahawa muzik itu akan melepaskan diri.

“Ia benar-benar nyata,” kata Altomare mengenai persembahan awal di Hartford, Connecticut. “Kami mempunyai sebuah rumah yang dibungkus dan ketika saya keluar dengan pemain untuk melakukan busur terakhir kami, tenaga itu gila! Saya berbisik kepada pengurus peringkat saya, ‘Saya fikir ini adalah hit! “

Ternyata dia betul, dan sekarang, Altomare dan keseluruhannya Anastasia anak kapal memulakan pratonton pengeluaran minggu ini di Great White Way.

BERKAITAN: The Obamas Adakah Kembali Dan Memukul Broadway

Seperti kebanyakan dari kita, Altomare pertama kali menjadi akrab dengan cerita selepas melihat versi animasi filem itu dari tahun 1997. “Saya masih ingat menonton sepanjang masa ketika saya masih kecil,” katanya mengenai filem itu, yang menampilkan Meg Ryan menyuarakan peranan Anya. “Dan ketika saya berumur 16 tahun dan mulai mengikuti ujian untuk muzikal, saya akan selalu menyanyikan lagu” Journey to the Past “dari filem. Sekali saya akhirnya mendapat bahagian Anya, saya juga menonton filem Ingrid Bergman dari 50-an. Ia seperti melihat kelas tuan dalam bertindak. “

Anastasia on Broadway EMBED 3
Joan Marcus

Pengeluaran Broadway akan menjadi penyesuaian filem animasi, yang mengikuti kisah sebenar Anastasia, anak perempuan bongsu Czar Nicholas II, yang merupakan salah satu-satunya ahli keluarga imperialis untuk bertahan dalam Revolusi Rusia.

Selain nombor kegemaran Altomare “Journey to the Past” yang dicalonkan untuk lagu Oscar untuk Best Original Song pada tahun 1997, persembahan ini akan menampilkan 19 nombor baru juga. “Ia adalah mimpi bagi saya untuk menceritakan kisah ini kepada generasi baru,” katanya. “Saya sentiasa berhubung dengan watak Anya, kerana dia optimis walaupun semua halangan yang berlaku. Ini mesej yang indah untuk kita semua. “

AnastasiaHartford StageANASTASIAMAY 12 – JUNE 19Book by Terrence McNallyMusic by Stephen FlahertyLyrics by Lynn AhrensInspired by the Twentieth Century Fox Motion PicturesChoreography by Peggy HickeyDirected by Darko TresnjakARTISTSEVENTS &
Joan Marcus

Cara besar lain yang menghubungkan Altomare dengan peranannya? Melalui pakaian yang menakjubkan, yang direka oleh pemenang Tony, Linda Cho. “Saya membesar bermain berpakaian dan sentiasa mahu kelihatan seperti puteri Disney, jadi ini peluang saya,” katanya. Altomare berkata penonton boleh mengharapkan melihat wataknya melalui transformasi almari pakaian yang dramatik ketika persembahan berlangsung.

“Ada gaun merah manik yang saya pakai di hujung persembahan yang sangat menakjubkan,” katanya mengenai penampilan terakhirnya. “Anda tidak fikir anda akan menangis atas pakaian, tetapi saya pasti akan merobek kali pertama saya meletakkannya.”

Anastasia dibuka dalam pratonton hari ini. Untuk tiket dan maklumat lanjut, layari anastasiabroadway.com.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

78 − 68 =

map