Bertemu dengan Pengakap London, Kanak-kanak Paling Bergaya di Semua N.Y.C.

Pengakap London adalah seorang gadis keren. Dia seorang penentu trend, memakai pereka atas, dan menghadiri pukulan majalah. Dia menjelajah jalan-jalan batu bulat di kawasan kejiranannya di Brooklyn di mana dia tidak dapat tidak mencuri perhatian dari bintang-bintang gaya jalan raya di sana. Modelnya, dia semula jadi di hadapan kamera, dan diterbangkan ke seluruh negara untuk difoto dan menghadiri acara. Dia mengetuk sepatu dan baju tempur seperti tiada siapa yang pernah anda lihat. Neraka, dia juga mempunyai mahkota. Oh, dan adakah saya menyebut bahawa dia hanya 3?

Pengakap The City Embed
Kesopanan

 

BERKAITAN: Hadiah Bayi Diilhamkan oleh Gaya Rocker-Mom Gwen Stefani

Sebagai bintang blog Scout The City yang popular, maven fesyen mini ini mengambil internet dengan ribut, yang tidak menghairankan kerana kita semua tidak dapat mendapatkan pics yang comel di London. Dengan hampir 90,000 pengikut Instagram, London dan ibunya, Sai De Silva (digambarkan, di atas), memberi anda gambaran ke dalam kehidupan fab kiddie beliau. De Silva mengatakan dia melancarkan Scout The City kerana terdapat kekosongan besar dalam blog kanak-kanak yang berkualiti, dan dia merasakan bahawa dia dan London dapat memberi impak positif untuk memberi inspirasi kepada ibu dan anak perempuan. De Silva juga suka memperkenalkan jenama kanak-kanak pereka moden dan bergaya kepada pembaca, seperti Mainio Clothing dari Finland dan Sons + Daughters eyewear dari Kanada.

Nama blog itu sedikit pun tidak ada. Apabila London tidak bertindak balas terhadap nama pertamanya, dia sering akan menjawab Scout. (De Silva mendapati bahawa Pengakap selalu berseronok!) Lahir di Montreal, London kini sedang dibesarkan di kawasan menghina De Silva N.Y.C. Jadi, apakah beberapa tempat New York kegemaran mereka? Anda boleh mencari mereka bertemu rakan-rakan di Soho House, makan tengahari di Bergdorfs, bermain di Brooklyn Bridge Park, mencuba makanan baru di Smorgasburg, atau menuju Montauk untuk menjauhkan diri dari semuanya. Tidak kira di mana mereka berada, jelas pasangan fesyen dinamik ini mengambil gaya mommy-and-me ke tahap yang baru.

BERKAITAN: Kenapa Jumpsuit Ini Suatu Mana Mana-mana Ibu Baru Akan Menyayangi

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 62 = 70

map