Bertemu dengan pereka berusia 10 tahun di belakang koleksi anak baru Kim Kardashian West

Apabila Kim Kardashian West dan Kanye West melancarkan talian bekalan kanak-kanak pakaian kanak-kanak awal tahun ini, kami tahu ia akan menjadi hebat, tetapi kami tidak tahu bahawa sebenarnya kanak-kanak akan terlibat dalam kerja reka bentuk.

Tetapi dengan North West memodelkan pakaian, tidak terlalu mengejutkan bahawa anak-anak lain terlibat di belakang tabir. Artis berusia 10 tahun bernama Harlow Cockrell bekerjasama dengan Wests pada barangan Bekalan Kanak-kanak terbaru, dan nampaknya kita bukan satu-satunya yang mengambil perhatian tentang bakatnya.

“Begitu banyak orang bertanya tentang Harlow, artis berusia 10 tahun di belakang ilustrasi kustom dari kejatuhan Kids Supply terbaru kami. Saya ingin membiarkan anda belajar lebih banyak tentang dia-dia adalah seorang artis yang hebat!” Kardashian menulis pada aplikasinya dalam jawatan pada hari Rabu.

KKW - Kid Supply
Kesopanan

“Harlow Cockrell adalah anak satu orang yang bekerja dengan Kanye di Yeezy. Pada asalnya, Kanye melihat gambar baju Harlow telah disesuaikan dan dia memintanya untuk membawanya ke pejabat Yeezy.”

Selepas Cockrell membawa reka bentuknya, Kardashian dapat memberitahu dengan segera bahawa dia sangat berbakat.

VIDEO: Kim Kardashian West Adakah Menjadi “Mama Malu”

“Harlow suka melukis! Dia menunjukkan kepada kita semua lakarannya dan kita menyayanginya, jadi kita mahu memasukkannya ke dalam koleksi kita,” tulisnya. “Dia juga membuat jaket denim khas North untuk Krismas dan dia memberikan Saint sepasang Yeezys dengan namanya ditarik pada mereka.

The Kid Supply - Kardashian
thekidsupply / Instagram

Kardashian menambah bahawa Cockrell tinggal di Malibu dan juga suka melayari dan papan selaju.

BERKAITAN: Kim Kardashian mempertahankan keputusannya untuk berpakaian North West dalam korset palsu

Bakat reka bentuk Cockrell boleh dilihat pada barangan baru Bekalan Kanak-Kanak, yang keluar minggu ini, tetapi anda juga boleh melihat lebih banyak karya seninya di Instagram @mister_dove.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

9 + = 19

map