Bette Midler Reminisces Mengenai Michael Jackson dan Rakaman “We Are the World”

Satu dan hanya Bette Midler yang dikunjungi Jimmy Kimmel Live! pada hari Isnin dan penghibur legenda bercakap tentang, antara lain, lawatan pertamanya dalam hampir sedekad, seperti apa yang berlaku di Las Vegas semasa kemelut ekonomi, dan merakam “We Are the World.”

BERKAITAN: Pandangan Pertama Anda Pada Talian Latin Superstar Thalia Sodi untuk Macy

Midler, yang mengatakan bahawa “We Are the World” (yang meraikan ulang tahun ke-30 tahun ini) adalah pengalaman yang “menarik”, juga menjadi semacam bintang yang merendahkan diri. Penyanyi / pelakon itu berkata ketika dia pada asalnya meletakkan di sebelah ikon Bruce Springsteen, apabila Michael Jackson dan Quincy Jones muncul, dia dipindahkan berhampiran LaToya Jackson.

Namun, Midler mempunyai rasa humor tentang perkara itu sekarang, dan bahkan bergurau bahawa “Saya sangat gembira melihat bahawa saya sebenarnya bertemu Michael Jackson” selepas tuan rumah Jimmy Kimmel menunjukkan gambarnya yang lebih tua, Jackson, Cher, David Bowie, dan Kim Wilde. Apabila diminta untuk mengingati apa sebenarnya yang berlaku di dalam foto tersebut, Midler meletakkannya secara terang-terangan: “Saya tidak mempunyai petunjuk yang hebat.” Sekiranya lawatannya akan lebih separuh apabila menghiburkan sebagai penampilan ceramahnya, para peminat akan mendapat rawatan.

Tonton Bette Midler dan chatroulette Jimmy Kimmel dengan mengklik pada video di atas.

PHOTOS: Lihat Bette Midler InStyle Tutup!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

56 − 47 =

map