Beverley Mitchell Post Pengembalian Gambar yang Mengasyikkan Jessica Biel dan Cast Heaven 7th

Beverley Mitchell membuat kita benar-benar emosi dengannya Syurga ke-7 membuangkan gambar untuk menghormati ulang tahun ke-20 acara itu.

“Reminiscing tentang hari-hari baik dengan gadis saya @jessicabiel,” dia memaparkan kepalanya Instagram dan Jessica Biel berpakaian putih dan mahkota bunga (di atas).

“Jess [yang bermain kakak di layar Mitchell, Mary Camden] dan saya benar-benar menikmati perjuangan palsu kami, kami benar-benar berjaya mendapatkannya,” kata Mitchell menerusi blognya, Growing Up Hollywood. Watak-watak kanak-kanak perempuan itu mendapat sambutan semasa episod di mana mereka memakai pakaian. “Ada sesuatu yang cukup menggembirakan tentang bergelut sahabat terbaik saya, saya tidak pernah menjadi atletik atau fizikal, jadi ia cukup menyeronokkan untuk mengambil Jess,” kata aktres tersebut. “Dan saya maksudkan, betapa comel kita dalam pakaian yang tidak masuk akal ini!”

Mitchell mencatatkan satu lagi pelakon yang comel pada hari pertama penggambaran mereka. “Rasa sedikit sentimental tentang menandakan ulang tahun ke-20 ini sejak dari dulu kita bertemu dengan Camdens,” katanya yang ditembak oleh kumpulan itu.

Rasa sedikit sentimental tentang menandakan Ulang Tahun ke-20 ini sejak pertama kali bertemu dengan Camdens! Lebih banyak pada blog saya hari ini. Pautan dalam profil!

Foto yang disiarkan oleh Beverley Mitchell (@beverleymitchell) pada

Dia menerangkan tentang blog peribadinya, masuk ke dalam butiran mengenai interaksi pertamanya dengan setiap ahli pelakon: “Kedua-dua Jess dan saya MUNGKIN telah menghancurkan sedikit pada Barry [Watson, yang bermain adik Matt Camden] pada mulanya, jadi kami melakukannya, tetapi itu tidak berlangsung lama kerana kami mula melihat Barry sebagai abang dan itu hanya membuatnya pelik. “

Nostalgia benar-benar mula mengalir apabila Mitchell membicarakan hubungan luar biasa dengan Biel bersama bintang. “Jess dan saya mula dari awal, kita benar-benar adalah kawan terbaik, saya rasa THANK ALLAH untuk gadis ini, kita telah benar-benar melalui semua ini dan saya tidak dapat memilih pasangan yang lebih baik untuk mempunyai pengembaraan ini, ” dia menulis. “Dia telah mengasihi saya melalui masa terbaik dan paling teruk dan sentiasa berada di sana ketika saya memerlukannya 20 tahun yang lalu saya diberi kakak dan saya tidak boleh meminta yang lebih baik!

BERKAITAN: Pembukaan Restoran Jessica Biel Diubah ke a Syurga ke-7 Reunion

Kami tidak menangis, awak menangis!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

24 − = 17

map