Beyoncé Baru Menurunkan Kedai Pop Up Coachella-Bertema

Persembahan Coachella Beyoncé sudah bersejarah. Bukan sahaja dia wanita pertama warna yang pernah memaparkan perayaan muzik, tetapi prestasi dua jamnya telah dianggap sebagai salah satu yang terbaik Coachella pernah dilihat dan untuk alasan yang sangat baik. 

Semasa persembahannya, termasuk yang berasal dari Jay Z, Desitny’s Child, dan kakaknya, Solange Knowles, dia merayakan kebanggaan hitam di seluruh bidangnya, memberi penghormatan kepada kolej-kolej hitam dan universiti-universiti hitam dengan prestasi dan penggunaan jalur perbarisan, serta sebagai menyanyi lagu kebangsaan hitam, “Angkat Setiap Suara dan Sing.” Tetapi itu bukan satu-satunya perkara yang menjadikan epik persembahannya. 

Dia menaikkan ante dari segi fesyen juga, memakai lima balmain melihat seluruh setnya. Jika anda menyukai penampilannya (dan bagaimana anda tidak?), Anda kini boleh memiliki sesuatu yang sama terima kasih kepada kedai pop timbul yang baru, yang dilancarkan pada hari Jumaat.

BERKAITAN: Makna Di Sebalik Semua Pakaian Coachella Beyoncé

Koleksi edisi terhad termasuk 15 keping yang berbeza, termasuk bandana, hoodies, T-shirt, dan windbreakers. Jika anda sedang mencari untuk mendaftar di Beyoncé University, anda beruntung-majoriti potongan bertemakan bertemakan dan mempunyai huruf Yunani dan maskot panther. Terdapat juga T-shirt dengan Beyoncé sebagai Nefertiti. 

Beli koleksi penuh di popup.beyonce.com, dan buru-buru! Ia hanya boleh didapati selama 32 hari.

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

84 + = 85

map