Beyoncé dan Jay Z Mengambil Daya Berpakaian Kepada Heights Baru dalam Menyelaraskan Suit di Tangan Premiere Batu di N.Y.C.

Jika ada yang tahu seni berpakaian kuasa, itu Beyoncé dan Jay Z. Industri kuasa muzik keluar untuk menyokong Usher lama di Tangan Batu perdana malam Isnin malam di New York City, dan pasangan itu membunuh seperti biasa.

Permaisuri Bey membuat kenyataan berani dalam pinstripes, memilih jaket saman yang dilengkapi dengan dua warna dengan garis leher yang terjun dan miniskirt yang hampir sama untuk malam tarikh. Penyanyi lagu berusia 34 tahun itu selesai dengan pandangannya dengan tumit tali buku lali dan cermin mata kelabu, dan menarik keritingnya kembali ke gaya separuh.

Beyonce and Jay Z Snapchat - Embed
Usher / Snapchat

Pasangan pasangan berkulit keras dalam gambar lucu pada Usher’s Snapchat dari dalam acara itu, di mana rapper berusia 46 tahun itu mengenang ketika dia membungkus lengannya di sekeliling isterinya.

BERKAITAN: Beyoncé dan Jay Z Panas di Jalan-jalan Sardinia di Pantai-Sudah Tampak

Pemain hit “Empire State of Mind” mengikuti arahan Beyoncé dalam kelabu berwarna abu-abu untuk acara itu, yang dipasangkannya dengan rantai emas, kemeja kancing putih tanpa kolar, dan tendangan putih.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

81 + = 91

map