Beyoncé dan Jay-Z Menurunkan Album Surprise-Berikut adalah Teaser

Dan seperti itu, Ratu Bey sekali lagi menjadi raja yang memerintah dunia pop.

Pada hari Sabtu, ketika kami sedang sibuk pulih dari salah satu gelas rosé yang diminum semasa membingungkan musim baru Netflix Mata Queer, Beyoncé menangkap kami dengan kejutan dengan beberapa jawatan Instagram yang mendedahkan dia dan Jay-Z bekerjasama pada album bersama yang dipanggil Semuanya Adakah Cinta.

Selepas menyelesaikan perhimpunan Manchester bersama mereka Pada Run II tkami, kedua-duanya menggugurkan projek baru mereka secara eksklusif di Tidal-tetapi anda memerlukan keahlian untuk mendengar.  

Satu jawatan yang dikongsi oleh Beyoncé (@beyonce) pada

Satu jawatan yang dikongsi oleh Beyoncé (@beyonce) pada

Satu jawatan yang dikongsi oleh Beyoncé (@beyonce) pada

Beruntung untuk kami, mereka mengusik satu video untuk lagu “APES ** T,” kini boleh didapati di YouTube. Di dalamnya, pasangan itu muncul dalam saman pastel yang sesuai di hadapan “Mona Lisa” Leonardo da Vinci di Muzium Louvre di Paris. Adakah ia lebih baik daripada itu? Di samping itu, Bey muncul di Burberry, Versace, dan MCM kelihatan ketika dia menonjol dengan model dan tarian di seluruh institusi seni ikonik.

Ia akan membawa kita seketika untuk mengarang diri kita dan menguraikan semua makna tersembunyi dalam video, tetapi untuk sekarang, hanya duduk kembali, dan nikmati.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 59 = 69

map