Beyoncé dan Nama-nama Kembar Jay-Z Hilang Sesuatu Yang Utama

Beyoncé menyebarkan kebingungan melintasi Beyhive pada hari Jumaat apabila dia melukis gambar pertama kembarnya yang berusia 1 bulan, bersama pengesahan nama mereka: “Sir Carter dan Rumi 1 bulan hari ini.” Rumi kekal tanpa nama terakhir dalam kapsyen , peminat terkemuka untuk membuat spekulasi sama ada Carter adalah nama terakhir dan tengah Sir.

Nenek Tina dengan cepat membersihkan kekeliruan dengan Instagram sendiri, tetapi satu teka-teki masih hilang: nama tengah.

Sebagaimana ternyata, Rumi (yang dilahirkan kurang dari satu minit di hadapan saudara lelakinya) dan Sir, sesungguhnya tanpa nama tengah, menurut E! Berita. Apabila nama anda adalah Rumi atau Sir Carter, anda mungkin tidak memerlukan maklumat pengenalan tambahan, tetapi kami masih sedikit terkejut bahawa Ratu Bey dan Jay tidak bermigrasi untuk sentuhan tambahan bakat ID.

TMZ memperoleh sijil kelahiran terbaharu Carter fam yang menunjukkan bahawa kembar dilahirkan 13 Julai pada 5:13 pagi di Pusat Perubatan UCLA Ronald Reagan di Los Angeles.

BERKAITAN: Tina Knowles Menerangkan Makna Di Sebalik Nama “Rumi Carter”

Tahniah sekali lagi, Bey dan Jay-kita tidak boleh menunggu lebih banyak lagi maklumat keluarga Carter!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

91 − 85 =

map