Beyoncé’s Twins Look So Much Like Her dalam Foto Candid Baru Ini

Sudah menjadi tahun yang cukup liar untuk Beyoncé, apa yang dengan mendapat digigit, menaikkan kembar bayi, melepaskan album bersama dengan hubnya, melakukan tur antarabangsa … Plus, anda tahu dia harus melayari dunia komedi internet untuk kekal di atasnya permainan jenaka untuk Mama Tina.

Lelaki lurus saya adalah Blue dan Beyonce ��❤️she memotong kamera di atas meindak

Satu jawatan yang dikongsi oleh Tina Knowles (@minalinal) pada

Ia selalu hanya apabila kita fikir Queen Bey memberi kita segala-galanya yang kita boleh meminta bahawa dia langkah dan naik permainan sendiri. Begitulah malam tadi apabila Bey (atau, anda tahu, seseorang yang bekerja untuknya) mencatatkan beberapa foto keluarga yang intim di laman webnya dari masa Carters ‘di luar negara semasa Eropah dan Jay-Z Pada Run II pelancongan. Koleksi itu termasuk beberapa gambar glam yang paling ghairah yang pernah kita lihat-banyak yang berlaku sama ada di kapal layar atau di kereta retro Fiat merah retro.

Salah satu imej, bagaimanapun, naik di atas yang lain: potret Bey dan anak kembarnya yang berusia 1 tahun Rumi dan Sir.

Sudah tentu, kita telah tertipu sebelum ini mengenai penambahan terbaru Carters. Pada permulaannya OTR II pelancongan, imej Beyoncé memegang dua bayi bersinar di skrin. Peminat segera mengandaikan bayi yang dipersoalkan adalah Rumi dan Sir, kerana seperti, mengapa dia hanya akan berkongsi gambar profesional dirinya dan dua anak rawak? Tetapi, malangnya, ia adalah satu kesilapan!

Kali ini, walaupun, gambar-gambar bayi hampir pasti keturunan Carter-maksud saya, melihat mereka!

Beyonce Twins Embed
Beyonce.com

BERKAITAN: Tonton Michelle Obama dan Tina Knowles Menari di Konsert Beyonce, Lupakan Semua Masalah Anda

Mereka juga kelihatan seperti mereka akan menghadapi perebutan balon air epik, dan kami pasti tidak mahu berada di pasukan lawan. Ya, Rumi dan Sir hanya berumur 13 bulan, tetapi mereka mempunyai gen Beyonce! Seorang gadis yang selamat, yang kami pasti terpakai untuk pertempuran belon air.

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 5

map