Beyoncé Sesuai Memakai Pantsuit Chic untuk Menjalankan di Hillary Clinton Rally

Biarkan ia pergi ke Beyoncé untuk membuat melihat pantsuit #Flawless. Bintang pop yang dilakukan pada perhimpunan Hillary Clinton di Cleveland bersama suami Jay Z malam tadi, dan dia kelihatan sensasi dalam ensemble hitam bertitik polka. Walau bagaimanapun, ucapan inspirasi Beyoncé menggalakkan orang ramai untuk mengundi walaupun pilihan gaya terbaiknya.

Menurut CNN, konsert Ohio itu dipromosikan sebagai konsert Jay Z-Beyonce adalah kejutan! Untuk masa beliau di atas pentas, penyanyi “Formasi” berusia 35 tahun itu memakai celana hitam hitam (gaya penghormatan kepada Clinton?) Dengan but hitam dan kalung berhias berlapis. Rambut berambut perangnya digelapkan dalam gelombang longgar ketika dia tampil dan bercakap dengan orang Cleveland.

Di antara lagu, Beyoncé mengambil beberapa saat untuk menggalakkan peminatnya untuk mengundi pada hari pemilihan, mengingatkan mereka bahawa kurang dari 100 tahun yang lalu, wanita bahkan tidak mempunyai hak untuk mengundi.

“Kita perlu mengundi,” katanya. “Dunia kelihatan kepada kita sebagai negara progresif yang membawa perubahan.”

Video yang disiarkan oleh Beyoncé (@beyonce) pada

RELATED: Lena Dunham Strips Down to Her Skivvies dalam “Anthem Pantsuit Sensual” Rap Politik PSA

Foto yang disiarkan oleh Beyoncé (@beyonce) pada

Jay Z juga melakukan perhimpunan itu, memakai semua hitam setiap biasa. Dia memakai saman atas kemeja-T hitam dan rantai emas, dan dia mengungguli pakaian dengan topi besbol hitam yang dihiasi dengan bendera Amerika.

“Saya bersama dia!” – @ Beyonce

Gambar yang disiarkan oleh Hillary Clinton (@hillaryclinton) pada

Kini itulah pasangan kuasa untuk anda!

VIDEO: Bey dan Masa Malam Cutest Date Jay Z

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

19 − 17 =

map