Beyoncé Slays di Head-to-Toe Valentino di Konsert Bruno Mars dengan Blue Ivy dan JAY-Z

Bruno Mars mencari mereka gadis-gadis dengan gelung lama yang besar, dan itulah yang dibawa oleh Beyoncé ke konsert terbaru penyanyi “Chunky” di Madison Square Garden di New York City.

Ketika kembar berusia tiga bulan, Sir dan Rumi, menahan benteng di rumah, Bey, suaminya, JAY-Z, dan anak perempuan mereka yang berusia lima tahun, Blue Ivy menikmati percutian keluarga yang paling sejuk pada malam Sabtu. Ibu kepada tiga akhirnya berkumpul untuk berkongsi foto dari konsert pada hari Rabu, dengan satu siri snap yang memperlihatkan dia kelihatan sempurna di Valentino kepala-ke-kaki, termasuk pakaian baru dari pusat peranginan pereka koleksi 2018.

Satu jawatan yang dikongsi oleh Beyoncé (@beyonce) pada

Satu jawatan yang dikongsi oleh Beyoncé (@beyonce) pada

Ratu Bey menyempurnakan pakaian merah bertudung merah dengan beg tangan yang sepadan, tumit Valentino merah dan putih, dan kalung berlian yang berkilat. Walaupun dia melangkau Daisy Dukes, Beyoncé memberi penghormatan kepada lirik Mars dengan pasangan berongga “Chunky”.

Satu jawatan yang dikongsi oleh Beyoncé (@beyonce) pada

Keluarga bintang pop dilaporkan menikmati persembahan dari barisan hadapan, dan sumber memberitahu Orang bahawa Blue “menari sepanjang malam.”

Keluarga. Matlamat.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

23 + = 28

map