Beyonce Wears Five Berbeza Lil ‘Kim Kostum untuk Halloween

Tunduk kepada Queen Bey kerana dia membunuh Halloween. Percutian itu mungkin datang dan pergi, tetapi pada petang Jumaat, Beyoncé memberkati kita dengan berkongsi bahawa dia tidak memakai satu tetapi lima pakaian-semua untuk menghormati Lil ‘Kim. 

Penyanyi “Lemonade” mengambil Instagram dan laman webnya, di mana dia memaparkan semua penampilannya yang berbeza. “Halloween 2017: Lil ‘Kim Penghargaan, Hip Hop tidak akan sama tanpa Ratu B asal kami,” tulis Beyoncé di lamannya..

Satu jawatan yang dikongsi oleh Beyoncé (@beyonce) pada

Untuk menghargai betapa kostumnya, dia mencantumkan sisi-sisi dari ansuran asli Lil ‘Kim, dan keputusannya benar-benar luar biasa. Jika anda kagum dengan baik, begitu juga dengan bintang hip-hop. Lil ‘Kim bereaksi untuk melihat kostum Beyoncé di Twitter, dan dia difahami gembira. “Saya tidak bersuara dan dihormati #bilkim #TookUsABeak #queenbee,” dia menulis bersama dengan emoji berdoa. 

BERKAITAN: Beyoncé Secara Rasmi Bergabung dengan Cast The Lion King Reboot

Tidak boleh ditinggalkan, Jay-Z juga berpakaian sebagai legenda hip-hop. Untuk pesta Kelly Rowland, di mana Beyoncé memulakan debutnya dari video muzik Missy Elliott pada tahun 1997 untuk “The Rain,” Jay pergi sebagai Biggie Smalls. 

Satu jawatan yang dikongsi oleh Beyoncé (@beyonce) pada

The Carters pasti tahu bagaimana untuk melakukannya dengan betul Halloween.

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

35 − 30 =

map