Biarkan Rita Ora Menunjukkan Anda Cara Menarik Bayi Blue Pantsuit

Warna biru bayi segera membawa kita kembali ke awal 2000-an, ketika peluh Juicy Couture adalah yang mesti mempunyai item. Kami fikir J.Lo. Kami fikir Ashanti. Ia membuatkan kita mahu meninjau semula senarai main sekolah menengah kami.

Tetapi pada hari Selasa, Rita Ora melakukan sesuatu yang ajaib: dia membawanya kembali. Cuaca di New York telah mengelilingi kira-kira 80 darjah minggu ini, tetapi mengapa masalah cuaca yang beruap untuk bintang pop, bintang aksi, jeneral TV realiti berusia 26 tahun, dan keseluruhannya sedang membunuh-ia milenium? Ia tidak.

Jadi, melakukan apa yang terbaik Rita Ora, dia mempunyai rupa. Celana celana Ellery beliau menutupinya seperti sarung tangan yang sempurna tetapi sempurna disesuaikan dan gelang emas Jennifer Fisher Baby Kate tidak menyakitkan, sama ada.

VIDEO: Talk Style dengan Rita Ora

The throwback kepada kehebatan awal ’00-an tidak berakhir di sana, sama ada. Lihatlah gelasnya. Shades Chanel vintaj mempunyai kesan ombre berwarna oren, dan mereka diliputi dalam satu perkara yang semua orang mempunyai pada kes Blackberry mereka: rhinestones! Ceri di atas kain kapasnya berwarna coklat? Pastel pink pucci tumit.

Dan walaupun ia dapat dengan mudah berakhir di sana dengan A +, dia memakai tudung Love4Grenfell ($ 11; love4.london) di bawah jaketnya, sekeping yang menyokong mangsa bencana api London.

TK
Raymond Hall / GC Images

BERKAITAN: Rita Ora Baru Dilepas Daripada Warna Terbesar Tahun Ini

Itulah yang anda sebut sebagai whammy.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 2 = 11

map