Bikini-Clad Eva Longoria Mempunyai Sesi Membuat Sesi Steamy di Pantai

Eva Longoria telah menjalani kehidupan terbaiknya minggu ini ketika sedang membantai di Sepanyol dengan hubby José Bastón. The Suri rumah terdesak alum telah memakai bikini seksi selepas bikini seksi untuk memukul pantai seperti pelakon yang yakin dan berjaya.

Selepas membunuh permainan beachwear pada hari Selasa dan Rabu, Longoria melangkah minggu pembunuhnya pada hari Jumaat dalam bandeau ultra skimpy dan tali bikini bawah semasa bermain bola tampar di Ibiza.

Bintang TV itu menunjukkan bodanya yang bodoh dan terencat di pantai dengan topeng berwarna putih yang kecil dengan warna merah jambu, biru, dan emas (lihat rupa yang sama di sini) yang mana dia bertentangan dengan bahagian bawah kobalt biru (lihat rupa yang sama di sini). Longoria diberi akses kepada warna pencari reflektif dan topi baseball dari Hard Rock Cafe Ibiza.

Eva Longoria Bikini
Ikon / Semua / Getty

Walaupun jumlah penonton di tepi pantai, Eva dan suaminya mengambil masa antara permainan untuk melibatkan diri dalam beberapa PDA yang serius. Arms dibungkus di pinggul satu sama lain, pasangan suami isteri bersandar untuk ciuman yang mendalam. Apabila di Ibiza, betul?

Eva Longoria Bikini Kiss
Ikon / Semua / Getty

BERKAITAN: Eva Longoria Terus Mainkan Perjalanan Eropah di Bikini yang lain

Kita tidak boleh menunggu untuk melihat apa yang berenang melihat Longoria mengambil ke pantai seterusnya!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

5 + 4 =

map