Bikini-Clad Katy Perry Goes Paddle Boarding di Itali-Sans Naked Orlando Bloom

Ia adalah sesi pendaratan dayung yang dilihat ‘di seluruh dunia: Katy Perry duduk bersilang di hadapan dalam bikini tanpa tali pinggang sementara teman lelakinya pada masa itu, Orlando Bloom, mendayung di belakangnya-sama sekali telanjang.

Perry bergurau bahawa dia memerlukan “terapi yang banyak” selepas foto-foto itu menjadi virus, tetapi nampaknya publisiti itu tidak mengecewakannya kerana bintang pop itu ternampak papan paddle sekali lagi ketika bercuti di Itali Khamis petang. Dan dia memakai lagi bikini yang comel untuk majlis itu.

Katy Perry - Paddleboarding
Backgrid

Penyanyi itu menunjukkan bodinya yang bodoh di dalam $ 530 sekarang dengan dua keping Eres plum dengan aksen emas (kedai gaya yang sama dari jenama di sini). Perry digilap dari pandangan rendahnya dengan topi baldi, warna hitam, dan anting-anting gelang emas sambil menunjukkan kemahirannya di papan di Laut Mediterranean.

Penyanyi itu telah menikmati percutian rendah di Itali dalam satu siri pakaian mandi bergaya. Awal minggu ini, dia dilihat dalam percetakan harimau merah jambu Stella McCartney satu keping dengan garis leher cantik satu bahu ($ 245; net-a-porter.com).

BERKAITAN: Anda Boleh Bintang di Video Muzik “Swish Swish” Katy Perry-Bagaimana Ini

Bayi, anda adalah bunga api di dalam pakaian renang.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 20 = 24

map