Bikini Tiny Emily Ratajkowski Harus Dilihat untuk Dipercayai

Emily Ratajkowski telah memberkati kita dengan banyak gambar Instagram yang mendedahkan, tetapi bikini tali bitiy nya di pantai di Los Angeles, Calif., Mungkin hanya yang paling berani lagi. Pelakon dan model itu kelihatan merendam di bawah sinar matahari dengan seorang kawan pada hari Selasa dalam dua keping hitam itu apa-apa tetapi asasnya.

Emily Ratajkowski

Ratajkowski melanda pantai di Los Angeles, Calif dalam bikini rentetan hitam dengan aksesori emas, termasuk rantai berlapis, rantai badan, dan anting-anting gelang Jennifer Fisher ($ 350; jenniferfisher.com). Dia melindungi wajahnya dari sinar dengan topi jerami dan cermin mata hitam (kedai sepasang serupa di sini).

Vince Flores / Imej InStar

Ratajkowski memilih sut tali hitam dengan perincian logam emas, menunjukkan hanya sedikit underboob (seperti fesyen bikini semasa). Beliau menambah pada accessorizes emas, seperti rantai berlapis, rantai badan, dan anting-anting gelung Jennifer Fisher ($ 350; jenniferfisher.com) untuk melihat. Model itu melindungi wajahnya dari sinar dengan jerami Kekurangan Warna topi ($ 55; lackofcolor.com.au) dan cermin mata hitam bulat (kedai sepasang serupa di sini).

VIDEO: Selebriti di Bikinis

Ini jauh dari pertama kalinya EmRata telah menunjukkan bodanya yang bodoh. Teruskan menatal untuk lebih banyak gambar bikini terbaiknya.

CA

Pos yang dikongsi oleh Emily Ratajkowski (@emrata) pada

 

��

Pos yang dikongsi oleh Emily Ratajkowski (@emrata) pada

 

Akhir pekan!

Pos yang dikongsi oleh Emily Ratajkowski (@emrata) pada

 

Adakah saya mati dan pergi ke syurga??

Pos yang dikongsi oleh Emily Ratajkowski (@emrata) pada

BERKAITAN: Emily Ratajkowski memakai Korset Lace-Up sebagai Baju

Klik melalui galeri kami untuk melihat lebih ramai selebriti dalam pakaian renang.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

4 + 2 =

map