Bintang Alicia Vikander di Kempen Pelayaran Louis Vuitton 2017

Kempen Cruise terbaru Louis Vuitton akan memberi anda semua pemeriksaan perjalanan yang anda perlukan. Dibintangi Alicia Vikander, kempen itu ditembak di Rio De Janeiro, Brazil oleh jurugambar terkenal Patrick Demarchelier, dan menampilkan pop warna yang kuat dan desain klasik rumah fesyen terkenal.

Pemenang Oscar mempamerkan dua beg tangan baru dalam koleksi Twist dan Capucine. Dalam satu snap, Vikander memberikan pandangan yang sultry kepada kamera, ketika dia berjalan di antara pokok kelapa di atas hitam dan putih dan rok navy-dan-hitam belted. Beg tangan bordir hitam berada di lengannya, lengkap dengan jahitan merah dan putih dan lambang perak LV perak yang ditandatangani.

BERKAITAN: Michelle Williams dan Alicia Vikander Duduk Barisan Depan di Show Louis Vuitton PFW

Alicia Vikander - Louis Vuitton EMBED 1
Patrick Demarchelier / Louis Vuitton

Dalam satu lagi gambar, pelakon berusia 28 tahun itu berjalan di sepanjang pantai ketika angin mengetuk kunci si rambut coklatnya dan mendedahkan anting-anting Louis Vuitton hitam dan putihnya. Dia memakai topi putih dan seluar pendek putih yang tinggi, dan membuat kenyataan dengan beg Twist berani, berwarna disekat pada lengannya, yang juga mempunyai lambang perak LV perak.

Kempen ini mengikuti penyampaian epik 2017 Cruise, yang berlaku di Muzium Seni Kontemporari Niteroi.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 1 = 8

map