Blake Lively dan Gadis Ryan Reynolds Sobbed Selepas Mengunjungi Ayah di Set

Bermain superhero filem telah mendapat sedikit pengaruh dengan anak-anak … betul? 

Ok, mungkin itu berlaku dalam kebanyakan kes, tetapi tidak semestinya Deadpool bintang Ryan Reynolds. Pelakon itu mendedahkan Rabu bahawa anak perempuannya, James, 3 tahun dan Inez, 19 tahun, kurang geli apabila melihatnya dalam serba lengkap Superhero Deadpool.

Blake Lively Ryan Reynolds lead
Axelle / Bauer-Griffin

“Apabila saya berada dalam solek luka, itu sukar untuk anak-anak saya kerana mereka banyak ditetapkan,” katanya semasa EW Radio Spotlight. “Saya meninggalkan rumah pada waktu pagi dan saya akan menjadi ‘Ayah’ dan kemudian makan tengah hari ia kelihatan seperti saya tertidur di atas sebuah dapur.”

@VanCityReynolds menghabiskan 3 jam setiap hari masuk ke Wade Wilson make-up, yang 2 jam kurang daripada rutin make-up biasa. #MUAHSawards

Jawatan yang dikongsi oleh @ deadpoolmovie pada

Sebahagian daripada backstory watak Deadpool termasuk kecacatan wajah, yang bermaksud bahawa Reynolds terpaksa melihat bahagian itu dengan memakai solekan bekas muka yang sengit. Anak bongsuya, Inez, tidak begitu gembira dengan perkara ini. 

BERKAITAN: Blake Lively Dressed Up Like Deadpool untuk Premiere Ryan Reynolds

“Anak perempuan saya yang berusia 1 tahun hanya akan menangis, maksud saya berjam-jam selepas melihat saya. Ia adalah penyeksaan kerana anda tidak boleh merobeknya pada masa ini dan menjadi seperti, ‘Tidak, tidak, tidak! Lihat saya di sini, ‘[dan] batalkan empat jam kerja solek prostetik, “kata Reynolds. “Saya terpilih untuk terus memecahkannya,” katanya bercanda.

Mungkin ketika dia sudah cukup lama untuk melihat filem itu, semuanya akan masuk akal. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

29 + = 31

map