Blake Lively dan Ryan Reynolds Menikah di Rumah Sebenar dari The Notebook

Ya memang benar. Hidup keluar fantasi dongeng berjuta-juta wanita di mana-mana, Blake Lively dan Ryan Reynolds bertukar sumpah di rumah sebenar dari The Notebook, menurut Orang. Ternyata, yang Boone Hall Plantation di Mt. Pleasant, South Carolina-di mana Lively and Reynolds mengadakan upacara intim mereka, menetapkan lagu-lagu yang disediakan oleh Florence Welch– adalah rumah di mana tidak lain Ryan Gosling dan Rachel McAdams pertama jatuh cinta sebagai Nuh dan Ally dalam filem tahun 2004 yang selama ini berubah bagaimana kita melihat ciuman dalam hujan. Tetapi jangan bosan: Lively dan Reynolds berkahwin di rumah di mana Ally dibesarkan dengan ibu bapa yang kaya, tidak rumah putih Nuh yang dibina untuknya mengaku kasih sayangnya. Oleh itu, siapa yang anda fikir mempunyai percintaan perkahwinan yang lebih baik: Blake dan Ryan, atau Ally dan Noah? Beritahu kami dalam ulasan!

Selain itu, lihat banyak liputan perkahwinan pasangan bintang lain!

LEBIH:• Blake dan Ryan Dapat Berkahwin • Cobalah Gelombang Lake Veronica Blake • Zuhair Murad Talks Gaya Blake Lively • Gossip Girl Perkahwinan: Apa yang mereka pakai

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

24 − = 19

map