Blake Lively Hilang 61 Pounds Berat Dia Mendapatkan Semasa Kehamilan

Walaupun kehilangan berat badan selepas mengandung adalah perjuangan untuk ibu yang baru, tekanan untuk kembali ke berat badan pra-bayi tidak diragukan lagi di Hollywood.

Tiada siapa yang tahu ini lebih baik daripada pelakon Blake Lively, yang telah melahirkan dua anak dalam tiga tahun yang lalu dan membintangi empat (pergi tujuh) filem dalam tempoh masa yang sama.

Selepas kehamilan pertamanya dengan anak perempuan James, Lively secara ajaib memulihkan enam peknya dalam beberapa bulan sebelum pengeluaran The Shallows (2016). Walaupun ia kelihatan seperti sihir filem, pada hakikatnya, Blake bekerja sangat keras untuk kembali berbentuk.

Pemain berusia 30 tahun dan jurulatihnya, Don Saladino (yang dia berkongsi dengan suami Ryan Reynolds), memberi tumpuan kepada latihan kekuatan berbanding kardio. Pra-pengeluaran pada The Shallows, Semakin bertambahnya sesi latihannya dari satu hingga dua kali seminggu hingga lima atau enam. “Kami akan melakukan latihan atas badan Isnin, badan rendah Selasa. Rabu adalah senaman kolam renang yang menyeronokkan di mana dia akan melakukan lap, “jelas Saladino. “Khamis adalah badan atas, badan bawah Jumaat, dan Sabtu kami memberi tumpuan kepada penggerak aksesori: lengan, bahu.”

Selepas Lively melahirkan anaknya dan anak kedua Reynolds pada musim gugur 2016, bagaimanapun Gossip Girl alum mengambil pendekatan yang lebih santai (walaupun keraguan tegar) untuk menurunkan berat badannya.

Pada hari Isnin, Blake berkongsi foto dia dan jurulatihnya dan mengucapkan terima kasih kepada Saladino kerana menolaknya. Dia juga memuji dirinya untuk usaha yang mengagumkan.

“Ternyata anda tidak boleh kehilangan £ 61 yang anda peroleh semasa hamil dengan hanya menatal menerusi instagram dan bertanya-tanya mengapa anda tidak kelihatan seperti semua model bikini,” kata ibu yang bergurau. “Terima kasih @donsaladino untuk menendang S ganda saya ke dalam bentuk. 10 bulan untuk mendapatkan, 14 bulan akan hilang. Rasa sangat bangga : otot: : senyum: : otot:.”

Ternyata anda tidak boleh kehilangan £ 61 yang anda peroleh semasa mengandung dengan menatal melalui instragram dan bertanya-tanya mengapa anda tidak kelihatan seperti semua model bikini. Terima kasih @donsaladino untuk membuang S ganda saya ke dalam bentuk. 10 bulan untuk mendapatkan, 14 bulan akan hilang. Merasa sangat bangga dengannya

Jawatan yang dikongsi oleh Blake Lively (@blakelively) pada

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 3

map