Blake Lively Hilang Sukat Bayinya oleh Latihan untuk The Shallows: “Saya Tidak Memakan Roti dalam Terlalu Panjang”

Blake Lively melahirkan bayi pertamanya, anak perempuannya James Reynolds, pada bulan Disember 2014, dan sepuluh bulan kemudian, dia kelihatan sihat seperti dalam bikini dalam filem serangan yu, The Shallows. Tetapi apabila aktres berusia 28 tahun itu memasuki filem itu, dia tidak lagi bikini-badan bersedia: Merasa menerima cabaran itu, dan kemudian kehilangan berat badan dengan latihan untuk filem itu.

“Saya tidak kelihatan seperti itu dalam kehidupan sebenar. Itulah tempoh lapan minggu dalam hidup saya, “katanya Hidup dengan Kelly pada hari Rabu pagi angka yang luar biasa. “Saya bernasib baik kerana mempunyai jurulatih luar biasa, lelaki Don Saladino yang hanya menendang punggung saya. Filem itu adalah acara olahraga seperti yang dilakukan oleh seorang pelakon. Kami tidak menyewa aksi berganda sehingga dua minggu yang lalu, jadi ia sama seperti gila, aksi bawah air. “

VIDEO: Dapatkan Tubuh Itu: Kaki Blake Lively

Tetapi tidak membuat kesilapan, kemahiran lakonannya ditendang ketika dia berpura-pura memerangi jerung yang menakutkan-yang sebenarnya hanya seorang lelaki dengan sirip yu. Penjahat sebenar set itu adalah seekor burung camar yang terus memukul-mukul parut pertempuran palsu Lively. “Ia sebenarnya adalah burung yang menyerang saya sepanjang masa, kerana dia suka rasa luka prostetik saya, jadi dia selalu datang untuk saya. Jadi, jika anda melihat keganasan di wajah saya, bukan jerung-itulah burung ini yang menyerang saya sepanjang masa. Dan mungkin keganasan yang saya tidak makan roti terlalu lama, “dia bercanda tentang dietnya yang sengit. “Tiada gluten, tiada soy. Itu sahaja. “

BERKAITAN: Anda akan pergi liar untuk gaya bercampur terkini bercetak Blake Lively

Walaupun ia adalah ketat, diet pasti terjejas. Sekarang mengandung anaknya yang kedua, Lively adalah percuma. Tonton klip di atas untuk wawancara penuh bintang yang mengharapkan.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 1

map